Голмайсторът на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо се завръща в групата

...
Голмайсторът на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо се завръща в групата
Коментари Харесай

Роналдо се завръща за мача с Евертън

Голмайсторът на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо се завръща в групата на отбора за гостуването на Евертън в събота, разгласи мениджърът на отбора Ралф Рангник.

Португалецът пропусна равенството 1:1 с Лестър през предходната седмица поради заболяване, само че от няколко дни тренира на цялостни обороти.

За разлика от него, други четирима играчи пропущат гостуването на мърсисайдци. Люк Шоу към момента има болки от контузията, която получи против Лестър и отпада за утрешната среща. Партньорът на Шоу в отбрана Рафаел Варан е с травма, а контузия на крайници има и халфът Скот Мактомини. Извън групата ще бъде и централният нападател Единсон Кавани, който продължава да се възвръща от контузия, получена с националния тим на Уругвай.

" Кристиано е назад в тима. Люк още има контузия. Срещу Лестър го извадих на полувремето, тъй като той имаше проблеми с мястото на крайници, на което му вършиха интервенция през 2015 година. Говорих с докторите и те ми споделиха, че на следващия ден ще му бъде направена интервенция, с цел да се отстранят металните пластини, които тогава са му били сложени. Това значи, че той няма да бъде разполагаем към 2-3 седмици ", съобщи Рангник по адрес на Шоу.

" Кавани към момента е с контузия, Рафа Варан също. тъй че пропущат утрешния мач. Боя се, че същото може да се каже и за Скот Мактомини ", добави немският управител.

Нидерландецът Дони ван де Беек, който играе в Евертън чартърен от Манчестър Юнайтед, няма право да вземе присъединяване в срещата.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР