Голмайсторът на Манчестър Сити Ерлинг Хaланд обяви, че би заменил

...
Голмайсторът на Манчестър Сити Ерлинг Хaланд обяви, че би заменил
Коментари Харесай

Хaланд: Бих заменил головете си за 3 трофея

Голмайсторът на Манчестър Сити Ерлинг Хaланд разгласи, че би заменил всичките си голове, за това отборът му да завоюва 3 трофея в края на сезона. Това стана, откакто се разписа при 3:0 над Уест Хям и усъвършенства върха за най-вече попадения за един сезон във Висшата лига.

Норвежецът към този момент има 51 гола на сметката си, от които 35 в шампионата, а отборът му е на път да отбрани купата си от шампионата, като също така е на край за ФА Къп против Ман Юнайтед и на полуфинал в Шампионската лига против Реал (Мадрид).
 Фулъм - Манчестър Сити 1:2 в мач от Висшата лига
Манчестър Сити се завърна на върха във Висшата лига

" Гражданите " завоюваха гостуването си на Фулъм

" Да, бих заменил головете си за 3 трофея. Всеки знае, че е допустимо да го създадем, само че не можем да мислим за финала за ФА Къп, откакто след 3 дни срещаме Лийдс в шампионата. Ако разсъждаваш по този начин, значи нещо не е наред в главата ти " съобщи Холанд.

" Разбира се това е специфичен миг в една специфична вечер. Беше доста прелестно, както когато отбелязвам във всеки един мач. Да спечелим обаче бе по-важно. Получих шпалир и това доста ме развълнува " добави той и разгласи, че не мисли за върха на Дикси Дийн от 63 гола във всички шампионати за състезател от британски отбор.

" Не мисля за това в този момент. Не може да приказваме непрестанно за тези достижения, защото това ще ме подлуди. Сега ще се прибера вкъщи, ще поиграя малко видеоигри, ще хапна нещо и ще легна да поспя. Това е животът ми " посочи още Холанд.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР