Голмайсторът на Ливърпул Мохамед Салах изрази публично огромното си разочарование

...
Голмайсторът на Ливърпул Мохамед Салах изрази публично огромното си разочарование
Коментари Харесай

Салах: Съсипан съм! Разочаровахме и вас, и себе си

Голмайсторът на Ливърпул Мохамед Салах изрази обществено голямото си отчаяние от това, че мърсисайдци не съумяха да се класират за присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон. След вчерашния триумф на Манчестър Юнайтед над Челси отборът на Юрген Клоп загуби и математически шансове за класиране в топ 4. Минути след дуела на „ Олд Трафорд “ Салах употребява обществените мрежи, с цел да се обърне към почитателите.

„ Напълно унищожен съм. Нямаме никакво опрощение за това. Имахме всичко належащо, с цел да се класираме за присъединяване в Шампионската лига и следващата година, само че се провалихме. Ние сме Ливърпул и класирането за този шампионат е абсолютният най-малко. Съжалявам, само че е прекомерно рано за някакви ободряващи или оптимистични изявления. Разочаровахме и вас, и себе си “, написа египтянинът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР