Голмайсторът на Челси Диего Коща даде много интересно интервю за

...
Голмайсторът на Челси Диего Коща даде много интересно интервю за
Коментари Харесай

Коща заплаши да стачкува цяла година и поиска Челси да го пусне без пари

Голмайсторът на Челси Диего Коща даде доста забавно изявление за " Дейли Мейл ", в което насочи съществени рецензии към клуба и прикани работодателите си да го пуснат без пари в Атлетико Мадрид, в случай че Антонио Конте не го желае на " Стамфорд Бридж ". Испанският национал твърди, че лондончани се отнасят към него като към нарушител и заплаши, че може да прекара цялостен сезон в Бразилия, без да се връща да тренира с Челси, до момента в който изтече договора му.

" През януари се случиха някои неща с треньора. Бях на ръба да възобновя контракта си и внезапно от клуба дръпнаха ръчната спирачка. Подозирам, че мениджърът стоеше зад това. Той го изиска. Видях какъв вид човек е. Той си има лично мнение и това няма да се промени. Уважавам го като треньор, тъй като той свърши страхотна работа и аз мога да видя това, само че като човек - не. Бях с националния тим на Испания, самичък в хотелската стая, когато получих известието от Конте. Беше шокиращо, че ми го споделя по този начин. Показах го на своите съотборници и те не можеха да повярват, че го е направил. Тогава бях гневен. Сега съм по-спокоен. Не изтрих известието. Ако някои ме упреква, че неистина, мога да му го покажа. Беше пределно явен, казвайки ми, че няма да разчита на мен и пожелавайки ми всичко най-хубаво.

Моята концепция е да отида в Мадрид, да упражнявам там, да вляза във допустимо най-хубава физическа форма и да бъда подготвен за Световното. Говорих с Марина Грановская и й споделих, че в случай че мениджърът не ме желае, моето предпочитание е да отида в Атлетико. Отказах другите предложения. Те желаят да ме продадат в Китай или на някой различен тим.

Ако би трябвало, ще остана една година в Бразилия, без да играя въобще. Дори и в случай че Челси ме санкции и не ми заплаща. Ще се върна по-силен. Ако аз съм сбъркал, мога да се върна незабавно и да направя, каквото кажат.

Очаквам Челси да ме пусне да си потегли без пари. Аз не съм желал да напущам, бях благополучен. Когато обаче мениджърът не те желае, би трябвало да си тръгнеш. Ако попитате всичките ми съотборници, те ще ви кажат същото. Те ме обичат, пращат ми известия, че им липсвам ", съобщи Коща.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР