Голмайсторът на Ботев (Пловдив) Фернандо Виана предизвика адаша си Фернандо

...
Голмайсторът на Ботев (Пловдив) Фернандо Виана предизвика адаша си Фернандо
Коментари Харесай

Фернандо Виана хвърли ръкавицата на Каранга

Голмайсторът на Ботев (Пловдив) Фернандо Виана провокира адаша си Фернандо Каранга в дуела за самостоятелната купа при стрелците. Звездата на ЦСКА-София досега има 13 гола в елита, а сънародникът му от “жълто-черните” е записал 9 в актива си. Виана обаче има преимуществото да играе в дербито след 2 дни на “Армията”, до момента в който Каранга е осъден за този мач.

“Нападател съм и постоянно желая да съм голмайстор. Вярвам, че мога да го направя и да изпреваря Каранга, само че това не е главната ми цел. Това е ролята ми на терена - да въвеждам. Все отново най-съществен е отборът”, сподели Виана пред “Топспорт”.

“Още щом облякох екипа на Ботев за първи път, знаех, че ще бъда благополучен тук. Така и се случи. Мисля, че няма никаква специфична загадка в моя успех”, добави нападателят.

“Искам да оказа помощ на Ботев да бъде на върха и да завоюва шампионската купа. Лудогорец постоянно е любимец, само че футболът е по-непредвидим от другите спортове. Всичко може да се случи. Миналата година всички смятаха Лудогорец за любимци, само че в последна сметка им взехме Купата и Суперкупата на България. Най-добри в България са Ботев, Лудогорец, ЦСКА-София и Левски”, споделя още Фернандо Виана.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР