Голмайсторът и най-важен футболист на Ботев (Пловдив) през този сезон

...
Голмайсторът и най-важен футболист на Ботев (Пловдив) през този сезон
Коментари Харесай

Турски клуб ухажва голмайстора на Ботев

Голмайсторът и най-съществен футболист на Ботев (Пловдив) през този сезон - Антоан Бароан - бе осъден за два мача и по този начин за нападателя сезонът завърши. Санкцията надали ще е толкоз огромен проблем за самите " канарчетата ", които доиграват шампионата.

Липсата му сигурно ще е от изгода за Арда, в случай че интригата за седмото място се задържи до последния кръг. Бароан не е играл в четири от мачовете на " жълто-черните " през сезона във всички шампионати. В три от тях - против АПОЕЛ, Арда и Лудогорец тимът даже не е отбелязал гол. На негово място ще играе Думбуя, който няма гол в четирите си мача през сезона.
 Локомотив (Сф) - Ботев (Пд), стартови сформира онлайн
Локомотив (Сф) - Ботев (Пд), стартови сформира

Двата отбора не се борят за класиране

Самият Бароан може да е изиграл към този момент последния си мач за Ботев, откакто медиите в Турция оповестиха, че втородивизионният Болуспор ще го притегли. Договорът на Бароан е до лятото на 2024 година, което значи, че комшиите ще би трябвало да платят трансферна сума. Болуспор се класира на 11-ото място в дивизията. Централен нападател му е сенегалецът Ибрахима Балде. Той обаче е на 34 години, а през предишния шампионат вкара едвам четири попадения, написа " Мач Телеграф ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР