Голмайстор номер 1 в историята на българското първенство Мартин Камбуров

...
Голмайстор номер 1 в историята на българското първенство Мартин Камбуров
Коментари Харесай

Камбуров: Левски превъзхожда Лудогорец и ЦСКА

Голмайстор номер 1 в историята на българското състезание Мартин Камбуров показа упованията си за дербито сред Локомотив (Пловдив) и Левски. Двата отбора се изправят един против различен през днешния ден на " Лаута ".

" Очаквам да стане един прекрасен мач, тъй като и двата тима са във форма. Мисля, че ще бъде забавно за феновете на стадиона, както и тези пред тв приемниците.
 Кокала: Апоел даде 10 млн. за играчи, само че тези на Левски са по-добри
Кокала: Апоел даде 10 млн. за играчи, само че тези на Левски са по-добри

Той разгласи, че има кръвна връзка с Йоан Стоянов

Доволен съм от метода, по който стартира Локомотив. Представят се на положително равнище досега и мисля, че ще бъдат един от факторите през сезона, стига да няма повече продадени играчи.

Смятам, че съумяха да надградят през лятото. Запазиха ядрото си с някои изключения. Продадоха Пиер Зебли. Неговата позиция е характерна, а той пасна доста добре. Там може би нещата ще се случат малко по-трудно, само че като цяло се получава доста добра сплав сред българи и чужденци. Представят се доста добре от началото на сезона и се надявам по този начин да продължат ", съобщи Камбуров пред " Мач Телеграф ".

" Точно подобен вид състезател, като Зебли, надали има, само че пък младото момче - Христо Иванов, стои доста добре. Интелигентен е и съумява да се включва в офанзивите. На мен ми харесва по какъв начин играе и това, че му се дава късмет, е позитивно. Но нямаме човек като Зебли. Играчите от този вид правят тежката работа и обират високите топки. Надявам се с по-интелигентна игра да се оправят и да не се усеща неговата липса ", показа любимецът на почитателите на " смърфовете ".

" Левски взеха нови момчета и мисля, че имат дълбочина на скамейката. От това да играеш през 3-4 дни по-хубаво няма. Те имат възобновяване и още веднъж мач. Почти не упражняват, а това ги държи в кондиция и в добър темп. Видяхме, че тимовете, които си отложиха мачовете, изгубиха в европейските клубни шампионати.
 Локомотив (Пловдив) ще опита да спре въодушевен Левски
Локомотив (Пловдив) ще опита да спре въодушевен Левски

Срещата на " Лаута " стартира в 21:15 часа, а основен арбитър ще бъде Волен Чинков

Левски не си отсрочи предходните срещи и съумя още веднъж да победи. " Сините " имат и ротации в отбраната. Въртят се бранителите, които играят. Левски са много постоянен тим. Тези, които влязоха от скамейката против Шкупи, се оправиха добре. Тези, които стартират в мачовете, не губят игрова кондиция. Те съгласно мен са стабилен тим и превъзхождат и Лудогорец, и ЦСКА като игра от началото на сезона. Това е персоналното ми мнение ", приключи Камбуров.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР