Големият въпрос е защо г-н Борисов привижда в Радев изведнъж

...
Големият въпрос е защо г-н Борисов привижда в Радев изведнъж
Коментари Харесай

Христо Панчугов: Големият въпрос е защо г-н Борисов привижда в Радев някакъв съюзник

Големият въпрос е за какво господин Борисов привижда в Радев внезапно някакъв съдружник. Това разяснява в ефира наполитологът Христо Панчугов във връзка последните думи на водача на ГЕРБ, които прозвучаха като отбрана на президента.

" Българската политика е ситуационна. Тук няма безконечни врагове, няма безконечни другари. Също по този начин няма безконечни цели, няма безконечни полезности. Имаме, на база на съответната обстановка, хора, които се нареждат от двете ѝ страни, търсейки опълчване, търсейки конфликт. Докато Бойко Борисов беше министър председател, конфликтите с Румен Радев се движеха на този принцип: някаква съответна обстановка, в която двамата да се разграничат един от различен през скандал, обществен нормално.

Сега явно Бойко Борисов е решил, че има по-големи врагове – това са враговете в лицето на " Продължаваме промяната “, в действителност и на " Демократична България “, които някак си са си сложили за цел да показват всекидневно по какъв начин ГЕРБ в действителност са спечелили изборите, само че не са ги спечелили и нищо не могат да създадат.

Дали в това той е привидял опцията Румен Радев да е негов съдружник и в каква посока ми е мъчно да предвидя, най-много тъй като не виждам политическа цел за едно такова съдействие ", разяснява политологът.

Панчугов посочи обаче, че не е в ръцете на Румен Радев да сформира държавно управление. " Въпреки че и той сега се е заел с това да наподобява сякаш е същински стимулиран да сформира държавно управление, да наподобява сякаш няма да е негова виновността за това, че отиваме на последващи предварителни избори. И това закъснение, което непременно ще е случи, в действителност е обвързвано с това да се резервира лицето на Румен Радев пред неизбежните към този момент съгласно мен предварителни избори.

Но в този смисъл, от президента не зависи съставянето на държавно управление същински. Защо Бойко Борисов привижда в него съдружник в тази посока – аз не мога да преценява. Но и други нелогични неща сме виждали през годините в българската политика, та ще ги следя с интерес да забележим къде ще се развие това ", сподели още Христо Панчугов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР