Големият старт на BIG Brother All Stars 2013 в понеделник

...
Големият старт на BIG Brother All Stars 2013 в понеделник
Коментари Харесай

Ели Владкова и Златка Райкова разиграват първия грандиозен скандал в Къщата

Големият старт на BIG Brother All Stars 2013 в понеделник вечер сподели на феновете селекция от едни от най-известните риалити звезди. След триумфа наи извоюваната от Станка Златева купа „ Любима звезда на България “, Къщата се изпълни с нови Съквартиранти, които ще се борят в продължение на един месец за наградата „ Любима риалити звезда на България “. В духа на сезона на тайните те ще срещат доста изненади и провокации.

Първият нов Съквартирант, който прекрачи прага на Къщата по време на „ Нощта на звездите “ беше Ели Владкова, позната от BIG Brother Family. Още преди влизането си, тя получи Мисия, наречена „ Кралица на драмата “. На Ели беше отправено предизвикването да сътвори спор със Златка Райкова и двете дружно да всеят ужас измежду Съквартирантите.

Ели беше последвана от Джийсън Брад Люис – една от звездите на X Factor, хубавицата Маги Желязкова и рапърът и кулинар Лео Бианки – участници във VIP Brother 2 и BIG Brother 2. В студиото се появи и шоуменът Недялко Лазаров, прочут от BIG Brother 2, който извърши и част от новото си парче. Шестата звезда на BIG Brother All stars 2013 беше ексцентричният стихотворец, публицист и някогашен Съквартирант - Любомир Милчев- Денди, съпроводен от обичаното си куче Хининос.

След него по килима мина Пенка Георгиева, взела участие в риалити формата. Фитнес гуруто на VIP Brother 1 Кирил Вълчев- Скалата също се причисли към звездите. Вратата на Къщата на затвори “обикновеното момче с невероятна мощ на духа “- Станислав Илиев-Финдо, един от финалистите на Survivor 2.

Тази вечер феновете ще видят първите часове от престоя на Съквартирантите в Къщата. Ели Владкова и Златка Райкова ще продължат с пререканията, който ще преминат в същински скандал. От триумфа на тяхната Мисия ще зависи първият седмичен бюджет на звездите.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР