Големият прощален подарък на Слави Трифонов към един от зрителите

...
Големият прощален подарък на Слави Трифонов към един от зрителите
Коментари Харесай

Слави Трифонов подарява счупен „Мерцедес“ S класа: Истината за прощалния подарък на шоумена лъсна

Големият сетен подарък на Слави Трифонов към един от феновете на шоуто му – „ Мерцедес “ S класа, е претърпял главен ремонт единствено преди година и половина, научи Lupa.bg. Заради това събитие лимузината, която е създадена през ноември 2009 година, е мъчно продаваема, защото е с усукано купе, а разходът й на гориво приближава 20 на 100 км.
На 6 май Слави Трифонов изненадващо разгласи от ефира на Би Ти Ви, че след 19 години едноименното му вечерно шоу прекратява съществуването си, а последното издание на предаването ще е на 31 юли, когато изтича и договорът му с малкия екран. Като сетен подарък за аудиторията си Дългия оповести, че ще разиграе на лотария всички дарове, които е получил от гостите си – общо 1435 на брой.

Голямата премия пък е лимузината „ Мерцедес “ S класа, с която от „ Шоуто на Слави “ возят специфичните посетители на предаването до студиото.
Возилото бе показано тържествено посредством скеч с присъединяване на Краси Радков и реквизитора Иван Атанасов – Ванката и занапред е ясно, че десетките хиляди мераклии, записали се на уеб страницата на „ Шоуто на Слави “ се надяват шанса за „ Мерцедес “-а да ги споходи.
Всъщност Слави Трифонов не прави величествен подарък, а се разделя със скъпа движимост, която мъчно би могъл да продаде, разкри пред Lupa.bg осведомен с историята на лимузината.

Лимузината, обещана на феновете

Мерцедесът, който Дългия подарява, е платен от него през есента на 2010 година от притежателя на автокъща „ Капитолия “ Салех Асил – Сали, който от две десетилетия насам конфигурира и поръчва от чужбина баровските возила на Слави Трифонов. Возилото е създадено година по-рано – през есента на 2009 година и е първия фейслифтов модел на S-класа. Оттогава до момента от „ Мерцедес “ са пуснали три нови генерации S класа и поради това цената на модела, който Трифонов ще подари, е към 40 000 лв., демонстрира информация с автокъщите.
Големият проблем на мерцедеса, возещ към този момент 9 години гостите в „ Шоуто на Слави “ обаче е обвързван с претърпян главен ремонт преди към година и половина. Тогава автомобилът е бил ударен странично и в резултат на удара, който е бил относително лек, геометрията на купето му се усукала.

„ Това е един от най-тежките поправки, тъй като на процедура би трябвало да се поставя чисто ново купе и все пак няма гаранция, че колата няма да дава проблеми. Лимузината беше ремонтирана в формалния сервиз на „ Мерцедес “ повече от 3 месеца. Това е отразено в досието на автомобила и го прави неосъществим за препродажба – въпреки всичко на автопазара има стотици мерцедеси от същия модел. Да не приказваме че тази кола е сложна за поддържане – към този момент не е гаранционна, а частите й са извънредно скъпи. Слави е взел най-хубавото решение – да я подари на собствен фен и още веднъж да обере овациите с привиден „ царски “ подарък “, разяснява осведомен с историята на автомобила.

Преди 12 години Слави Трифонов още веднъж подари безценен автомобил, който обаче се оказа проблематичен. През 2007 година спечелилият в музикалния план на Дългия „ Танцувай с мен “ Метин Енимехмедов получи „ Ферари “, което обаче не съумя да възпламени. Впоследствие се оказа, че спортния автомобил е втора ръка и че Трифонов го е купил на „ погребална “ цена от хасковския мафиот Къци Маймуната.

2007 година Слави подарява на Метин ключовете на „ Ферари “, което обаче по този начин и не съумя да възпламени
Инфо: Лупа

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР