Големият Георги Парцалев гледаме в петък от 12,30 часа в

...
Големият Георги Парцалев гледаме в петък от 12,30 часа в
Коментари Харесай

Парцалев, Гришата Вачков и Йоско по БНТ2

Големият Георги Парцалев гледаме в петък от 12,30 часа в „ Два диоптъра далекогледство “ по БНТ2, а по-късно Григор Вачков краде мома в „ Мъжки времена “ от 17,35 часа. В събота е „ Гневно пътешестване “ дружно с Йосиф Сърчаджиев от 15,30 часа, а в неделя от 16 часа „ Черно-бяло кино “ повежда по дирите на страшния бунтовник „ Шибил “.

От вторник до петък от 23,45 часа - напрежение, загадки, фамилна драма и сантиментални изненади с италианския престъпен сериал „ Не убивай! “. За обратите в любовта - „ Игри при срещи за запознанства “ в събота от 22,30 часа. А в неделя от 21,50 часа е романтиката „ Менсфийлд парк “.

Интересни научни обстоятелства, любопитни истории за непознати земи и нови открития предлага документалистиката на БНТ2. Поредицата за Войните на Наполеон продължава с провалите на френската империя - от понеделник до сряда в 20 часа.

Разходката из Европа  е с следващия епизод на „ Пътешествия “ във вторник от 21,30 часа.

Научни хипотези и обстоятелства за това „ Как е устроена Вселената “ може да разберете в четвъртък от 20 часа. Как се възпитават герои – във кино лентата „ Баба Тонка оттатък легендата “ в петък от 11,20 часа. Историята на Йосиф Сърчаджиев ще видите в „ Дяволиите на Йосиф “ в събота от 16,55 часа. В неделя от 19,30 часа „ Олтарите на България “ разкриват разногласия и пристрастености към фотографията на първия Църковно национален събор.

Всеки работен ден детският утринен блок е от 8 до 9 часа. От 16,15 часа са приключенията на „ Сребристия жребец “. А „ Васко да Гама от село Рупча “ ще приключи своето премеждие в събота от 9,20 часа. Но в неделя стартира съперничеството сред борци и шахматисти с първия епизод на „ Рицаря на бялата дама “, тъкмо в 7,45 часа.  За феновете на куклите е приказката „ Пакостливото джудже “, разказана от актьорите от Държавния куклен спектакъл - Варна в събота от 9,45 часа. А щом е мрачно към този момент вън, време е за „ Приключенията на Илайъс “.

В петък, 30 април, е грандиозният концерт, с който Нели Рангелова отбелязва 40 години на сцената – с Васил Найденов, Георги Христов, Графа, Мария Илиева, Тони Димитрова, Веселин Маринов и доста други. От 22 часа  ансамбъл „ Чинари “ сервират колоритния танцов театър „ Ние, българите “ с автентичен сет от тъпани. В събота от 21 часа е концертът на група „ Д2 “ със специфичното присъединяване на Любо Киров. Неделята е отдадена на класиката с постановката „ Лакме “ на Софийската опера и балет от 20 часа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР