Големите промени се правят, когато има повече депутати, които искат

...
Големите промени се правят, когато има повече депутати, които искат
Коментари Харесай

Гюров намекна, че ПП отиват сами на избори

Големите промени се вършат, когато има повече депутати, които желаят да се случат промени. Имаше ли задоволително депутати, които България да тръгне по пътя на смяната? Нямаше, уважаеми дами и господа! Нямаше антикорупционно болшинство в сегашния парламент, корупцията не откри задоволително врагове, майстори в занаята и тези, които не могат да живеят в съпротива.

Това съобщи ръководителят на ПГ на Политическа партия Андрей Гюров в декларация от трибуната в последния работен ден на 47-то Народно заседание.

С неколкократно повторение, че Политическа партия ще се бори до дъно за идеите си, той загатна, че общото явяване на вота наесен и общи листи за него с Демократична България наподобяват по-скоро едва евентуални.

47-то Народно събрание било изправено пред голям брой рецесии, заложените бомби в пътното строителство, високите цени на тока, ковид, войната на Путин и следствията, подсети Гюров. Гражданите знаели какво свършили " Продължаваме промяната " по време на тяхното ръководство, сподели Гюров, представен от " Нюз.БГ ", и подсети какво създали властта в оставка. България се оправи добре с тези 7 ужасни месеца, оцени той.

Опозицията играела добре позната си игра на думи " не пипайте проведената престъпност " и " крадеца вика дръжте крадеца ". Всичко, което направихме, което се наложи да изтърпим си струваше, само че поради вашите гимнастики към момента нямаме реформирана КПКОНПИ, за това няма ефикасна прокуратура и предстоящата правдивост, посочи Гюров.

Той означи, че в границите на сегашния мандат няма по какъв начин да се реализира това, за което хората изпратили Политическа партия в Народното събрание. Политическа партия отиват на предварителни парламентарни избори с научени уроци и какво би трябвало да създадат. Те няма да правят отстъпка от това да стопират корупционните кранчета, като още веднъж ще потърсят поддръжка от хората. Вярваме, че в идващия мандат ще реализираме повече за свободна и просперираща България, надява се Гюров.

Той прикани хората да гласоподават на идните предварителни избори. Демокрацията не е спринт, а маратон, като демокрацията би трябвало да бъде извоювана от всички български жители. Помогнете ни да върнем нормалността, смисъла на думи като морал, почтеност и честност, изискуем го на децата си, прикани Гюров в умозаключение обществото.

Припомняме, че битката с корупцията бе един от цели за правителствотово, ръководено от Кирил Петков. Приемането на закона за КПКОНПИ даже залегна като изискване в договарянията за сформиране на държавно управление с третия изследователски мандат. Политическа партия упорстваха и Бойко Рашков да оглави антикорупционната комисия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР