Големите партита за закриването на сезона на 2 и 3

...
Големите партита за закриването на сезона на 2 и 3
Коментари Харесай

Bedroom beach изпраща лятото с култови диджей артисти

Големите празненства за закриването на сезона на 2 и 3 септември са публично оповестени и се чака на тях да участват стотици посетители

Bedroom Beach публично се сбогува с Лято 2022 този петък и събота. Големите празненства за закриването на сезона на 2 и 3 септември са публично оповестени и се чака на тях да участват стотици посетители.

Уикендът ще стартира стремително с Mixtape party с Dj Gorro & Flamme. Тази, идея e феномен в топ клубовете в Дубай, Миконос и Сен Тропе. Тя съставлява точно подбрани клубни блокбастъри от света R&B, Pop, Rock, Disco и House музиката в комерсиален микс. Специално за шоуто от Румъния идват актьори, танцьори и акробати, които трансформират всяка своя изява във впечатляващо преживяване за гостите на клуба. Спектакълът на 2 септември е озаглавен TOTEM и кулминационната точка в него са девойките от балета на Bedroom beach. 

Ден по-късно, едни от най-хубавите родни DJ-и застават зад пулта на клуба. Вечерта на 3 септември е непокътната за Pacho&Pepo, Dimo Bg и Stephan Gee. Шоуто е оповестено с начален час – 23 часа, а спектакълът е озаглавен - METAVERSE. Tой е образна провокация от тон и светлина, която несъмнено ще притегли вниманието на всички присъстващи. 

Bedroom Beach благодари на всички свои сътрудници, другари и посетители за страхотното лято и дава обещание да се завърне още по-бляскав и с по-богата стратегия през идната година. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР