Големите любови в живота на Слави Трифонов го подкрепят в

...
Големите любови в живота на Слави Трифонов го подкрепят в
Коментари Харесай

Коя е голямата любов на Слави и подкрепя ли го в политиката

Големите любови в живота на Слави Трифонов го поддържат в политиката. Ето по какъв начин разясняват бъдещата кариера на Дългия Мартина, Маги и Алекс Раева:

„ Желая триумф на Слави Трифонов Но не искам да разясня един минал за мен живот “. Това показа Алекс Раева, беквокалистка в „ Ку-ку бенд “ и една от мощните увлечения на Дългия в интервала, когато двамата работят дружно. „ Слави Трифонов е оставил ярка диря в живота ми, той е част от него и постоянно ще бъде, уповавам се да успее “, споделя и първата обич на учиндолеца психоложката Магдалена Ангелова. „ Много неща съм научила от Слави, той е бил преподавател за мен в избран интервал от живота ми. И съм признателна за това “, безапелационна е с днешна дата и Мартина Огнянова за седемгодишната си връзка с шоумена. И тя сега желае триумф на Трифонов, въпреки да не се вълнува от политика и избори.

„ Странно, само че съгласно всеобщите разбирания живеех живот на принцеса със Слави. Бях с мъж, който беше доста прочут, доста авторитетен, в профил всичко изглеждаше прелестно. Той можеше да с разреши всичко, което изиска, в това число и за мен. Всички приятелки към мен желаеха да им се случи същото нещо. Говорили сме си по какъв начин съм се държала, че е станало, за какво съм забавна, околните ми хора също бяха щастливи, тъй като, в профил изглеждаше вълшебно. Един мъж, който има всичко - финансови благоприятни условия, въздействие, власт и е известен. Помежду си обаче имахме заложени връзки - всеки е в някаква роля, с цел да изградим прелестния свят и „ прелестния дворец “ в който живеем, а всички в близост споделят:,,Уау, ето го съвършенството, и ние го желаеме “.

Но вътрешно за мен не беше по този начин. Имало е доста нощи, в които съм плакала “, показа Мартина, разкривайки, че е била жертва на непрекъснат надзор и се е налагало да живее напълно по разпоредбите на Трифонов. В един прелестен миг тя отива на бокс, с цел да „ отпусне “, и среща Коко. „ Излязохме един път на разходка с него и до ден сегашен не сме се разделяли “, показа още Мартина. Двамата с боксьора към този момент развиват общ бизнес с козметика и са родители на две деца.

Останалите две любови на Слави също станаха майки и за тях животът с Дългия е към този момент в предишното. Красивата и надарена Алекс Раева роди дъщеричка преди две години на шефа на комисията за отбрана на потребителите в Благоевград Любомир Палаханов. Певицата и Слави са дружно в интервала 2004-2006 година, когато папараци хващат двамата дружно в клуб. Тогава служебните им връзки стават интимни. Трифонов нарушава правилото си да не основава връзки на работното си място и се впуска в спекулация с беквокалистката си. Любовта им е изпълнена с куп кавги и обрати. Алекс даже се реалокира да живее в жилището на Дългия. В един миг, през 2005 година, Слави даже й подарява годежен пръстен. Работата стартира да намирисва на брак.

„ Да, знам, че аз съм огромната обич на Слави. Това той ми го е казвал доста пъти. Но даже и да не ми го беше казвал, аз като жена го чувствам и знам, че е тъкмо по този начин “, споделя самата Александра Раева. Всичко обаче завършва през 2006 година Според околните до нея началото на края се случва след забременяването на певицата. И тя, и шоуменът са сащисани. Ако тя роди, ще стане обществена загадка, че имат връзка. Започват да умуват какво да вършат. Огорчена, че Слави даже слага под въпрос дали детето би трябвало да бъде родено, певицата взема решение да направи аборт. Една заран, без да уведоми колегата си, тя отстранява бебето. Уведомява Трифонов c SMS, събира си багажа и го напуща. След това се маха и от шоуто, написа „ България Днес “.

Единствената жена, за която обаче Дългия приказва в общественото пространство, е Магдалена Ангелова. Връзката сред тях стартира още през 1997-а, когато Маги се класира на трето място в състезанието за хубост. Следват три години на обич и благополучие, когато ненадейно Маги си потегля. През 2000 година Дългия й се изяснява в обич пред цяла България. На прощалния концерт на „ Хъшове “ Слави Трифонов със сълзи на очи моли Магдалена Ангелова за амнистия и споделя, че я обича. „ Когато чух любовните му думи, когато видях сълзите му, си помислих, че съм неповторима, тъй като бях на други години, усетих истинността в думите му и се разнежих “, описа по-късно Маги.

С днешна дата тя към този момент има друго пояснение за случилото се: „ Вярвам, че не съм неповторима, нито съвършена, просто в оня даден миг очевидно съм му дала тези чувства, от които той е имал потребност. Иначе не знам с какво съм заслужила тази чест да бъда единствената, получила пояснение в обич от екрана, само че очевидно съм го заслужавала, щом ми се е случило “, разяснява Маги. Днес и тя се радва на дъщеричка от мъж, с който живее на фамилни начала.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР