Големите инвеститори отново потапят пръстите в крипто водите след един

...
Големите инвеститори отново потапят пръстите в крипто водите след един
Коментари Харесай

Раздвижване в крипто индустрията? Големите инвеститори се завръщат към биткойн

Големите вложители още веднъж " потапят пръстите " в крипто водите след един в действителност страховит месец за биткойн. Най-популярната криптовалута в света нарастна с над $7 000, което накара огромните вложители още веднъж да погледнат към нея, написа Reuters.  Инвестиционните артикули за цифрови активи, които постоянно са желани от вложителите, означиха приток от над $117 милиона предходната седмица. Това е най-голямото седмично нарастване от юли 2022 година, съгласно данни от мениджъра на активи CoinShares.

Общите ръководени активи на криптофондовете се покачиха до $28 милиарда, което е 43% нарастване по отношение на дъното през ноември предходната година, когато сривът на борсата FTX провокира шокови талази в промишлеността.

Цената на биткойн скочи с близо 40% през януари, доближавайки се до най-хубавото си месечно показване от октомври 2021 година и втория си най-хубав януари през последното десетилетие

Според анализаторите от борсата Bitfinex признаци, че краят на мечия пазар може би е близо. Според експертната им оценка, по-краткосрочните вложители продават своите биткойни с облага, до момента в който по-дългосрочните към момента задържат и не способстват за натиска върху продажбите.
 Най-добрият растеж на цената на биткойна от началото пандемията
Най-добрият растеж на цената на биткойна от началото пандемията

Най-популярната криптовалута започва 2023 година сносно

Всъщност, салдото сред осъществена облага и загуба за целия крипто пазар е позитивен през януари 2023 година и това се случва за първи път от април 2022-а. А продължение на тази наклонност би означавало знак за излизане от мечия пазар, разясняват от Bitfinex.

Въпреки оживлението, което е обзело бранша, криптовалутите напълно не са излязли от турбуленциите, разясняват анализатори. А Федералният запас на Съединени американски щати (Фед) като нищо може и да попари оживлението, в случай че предприеме по-яростен звук тези дни.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР