Големите авиокомпании няма да задължават пътниците да носят маски, те

...
Големите авиокомпании няма да задължават пътниците да носят маски, те
Коментари Харесай

Отчаян ход: Големите авиокомпании пускат и без маски в самолета

Големите самолетни компании няма да задължават пасажерите да носят маски, те ще бъдат единствено препоръчителниОтча, заяви CNN. United Airlines няма да изисква маска за пасажери с хронични болести.
Водещите американски самолетни компании не възнамеряват да принуждават пасажерите да носят медицински маски по време на полет и ще се съсредоточат върху възприятието им за отговорност. Информационната мрежа получи копия от новите указания на въздушните превозвачи, предопределени за стюардеси и водачи, съобщи БГНЕС.
В American Airlines няма да разрешават на пасажери без маски да се качват в самолетите, само че в случай че пасажерът към този момент се намира на борда, тогава ролята на стюардесите става “по-информативна от принудата” да се съблюдават епидемиологичните правила за сигурност. Препоръчва се на екипажите да употребяват средства за увещание по отношение на тези, които отхвърлят да покрият лицата си като „ заобикалят ескалация на напрежението “.
United Airlines ще вземат поради някои изключения от общото предписание и няма да изискват маска от пасажери с хронични болести. При спор сред пасажери за потреблението на защитните средства, стюардесите са инструктирани да употребяват „ уменията за деескалация “ на обстановката и усмиряване на спорещите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР