Големи зрителски драми в последното предаване на Стани богат.Водещият на Дарик

...
Големи зрителски драми в последното предаване на Стани богат.Водещият на Дарик
Коментари Харесай

Побъркаха тв водещи в Стани богат! Какво се случва

Големи зрителски драми в последното предаване на " Стани богат ".

Водещият на  " Дарик радио " Драго Симеонов, който е лице и на доста тв планове, обра доста рецензии след присъединяване си в благотворителния сезон на шоуто  " Стани богат ", предавано по bTV, написа Блиц.
-->
Както има една приказка, изтегли късата съчка. Далеч по-сериозни гафове обаче, сътвориха екранната му половинка - учител от СУ, като и гост-водещият Георги Милков.

На стола на благосъстоянието той бе в компанията на Доротея Табакова, учител по старогръцки език и литература в СУ. Каузата, за която бяха предопределени извоюваните от тях средства, са в помощ на хората в пустеещи български села. Двамата спечелиха 10 000 лв., само че се оказа, че нямат никаква визия за отговора на въпроса за 20 000 лева

Вместо да спрат присъединяване си, те взеха решение да рискуват и да налучкат отговора. Опитът им се оказа несполучлив, поради което и изгубиха 5 от 10-те си хиляди. Именно това вбеси доста фенове, котио се възмутиха повече от водещия, който, съгласно тях, с прекомерно лека ръка е разрешил половината сума, предопределена за щедрост, да бъде изгубена.

Критики отнесе и журналистът Георги Милков, който влезе в ролята на тв водещ в този епизод. Според мнозина той освен, че не се е справил, само че и на моменти е водел прекомерно изсъхнало, скучно и неатрактивно.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР