Големи са очакванията към Софи Маринова, която ще е сред

...
Големи са очакванията към Софи Маринова, която ще е сред
Коментари Харесай

Най-забавните случки на Софи Маринова: Обикаляла в инвалидна количка летището в Чикаго, сбъркала град Девня с Девин и още...

Големи са упованията към Софи Маринова, която ще е измежду звездите на шоуто за фалшификати „ Като две капки вода ”. Свързани са освен с гения й, а и с неподражаемото й възприятие за комизъм и неприкритост, с които споделя занимателни истории, украсявайки ги със запаметяващи се лафове. Зрителите на Нова тв, а евентуално и екипът на предаването, към този момент тръпнат от неспокойствие.

„ Казах им: „ Отивам към 50-те, в този момент тука да се чеплеза, да са върша... ”, възкликнала Софи, когато предходната година й се обадили с покана за присъединяване в новия сезон на предаването. Изпълнителката на „ Стари рани ” и десетки други шлагери въпреки всичко не се оставила дълго да я убеждават. Възрастта е разтегливо разбиране за артистите, а пък и Софи доста харесва „ Като две капки вода ”. Още се връща към благи мемоари от предходното си присъединяване, когато направи мощно усещане като Уитни Хюстън, Селин Дион и българската поп певица Тита с песента й „ Антилопа ”. „ Казаха ми, че като напишат в Гугъл „ Антилопа ”, излиза моята. Даже по участия ми я желаят ”, споделя Софи през смях.
Не минава нейна медийна изява, без да показа паметна история. В новия сезон на „ Като две капки вода ” Софи, без подозрение, ще събере още доста случки, за които да споделя, ръкомахайки с необятна усмивка. За загрявка събрахме някои от най-забавните. Сред бисерите са историите за това по какъв начин обикаляла в инвалидна количка летището в Чикаго и по какъв начин убедила касиерка на бензиностанция в Девня да й даде бензин за колата плюс 100 лв. за из път, след комплициране с присъединяване в Девин.

Искала голф количка, само че не я разбрали

Действието се развива в Чикаго. Софи Маринова пристигнала за турне със сина си Лоренцо. Посрещнали ги, пяла, всичко било супер. След това дамата, която била в организацията на концертите, изпратила ромската звезда и сина й на летището, с цел да се качат на полета за Ню Йорк или Лас Вегас. Важно е, че още преди да тръгне на турне, Софи помолила да й обезпечат транспорт по летищата. Разстоянията са дълги, болят я краката, а и за първи път пътувала с Лоренцо. Притеснявала се дали ще се ориентират. Като обяснявала всичко това, Софи си представяла голф количка или влакче. Само че не се доразбрали очевидно, тъй като сега, в който си споделили „ Чао ” с дамата от организацията на турнето й, към певицата се доближила чернокожа жена, която бутала инвалидна количка.
Подканила общително певицата да седне. „ Викам: „ Ами както и да е, ще сядам в този момент. Няма да вървя пешком! ”. Софи се настанила, чернокожата дама я забутала, а Лоренцо тръгнал след тях, като безшумно се смеел. По едно време споделил, че било по-добре да си върви до него, вместо да седи в количката. „ Айде в този момент, ти не ми завиждай, че се возя, а ти вървиш пешком! ”, отвърнала Софи и по този начин шегувайки се, траяли из летището. След половин час циркулиране, певицата към този момент не се чувствала удобно. „ Викам: Лоренцо, тая не знае на кой свят е. Нещо се въртим в кръг. Ще изпуснем полета ”. И в действителност, като стигнали най-сетне, видели, че са изпуснали полета. А в близост тълпа от хора. Софи по този начин се ядосала, че скочила от количката и се разкрещяла на български език на чернокожата жена, че поради нея са изпуснали самолета. „ Лоренцо, превеждай на британски. Кажи й, че я освобождаваме от задължения, не желая повече ”, декларирала певицата и синът й траял на британски, като почнал с „ Thank you ”, несъмнено. После Лоренцо тръгнал да изследва за идващ полет. Оказало се, че са през половин час. Софи се успокоила и към този момент в самолета с Лоренцо даже го обърнали на подбив. „ Хората какво ли са си споделили? Изведнъж тоя неработоспособен става от количката, стартира да ръкомаха ”, коментирал е Лоренцо случката.

Вместо в Девин, отишла в Девня, освен това в неверния петък

Софи тръгнала една ранна заран за Девня, Варненско. Вечерта имала присъединяване в локален ресторант и тъй като пътят е дълъг, желала да дойде следобяд, с цел да се настани в хотела и да се подготви. Спряла на първата бензиностанция в града и се обадила на притежателя на заведението да я посрещне. Вместо това, схванала, че мениджърът й е дал неверна информация. „ Ама по какъв начин по този начин в Девня? В Девин е присъединяване. И то не в този момент в петък, а идващият петък ”, споделил предприемачът.
Софи, която пътувала сама, бързо съобразила, че Девин е в Смолянско. „ На несъмнено 500 км. Сърцето стартира чат-чат-чат. Но резервирам хладнокръвие ”, споделя тя. Звъннала на мениджъра и небрежно му споделила за объркването. Не е човек, който влиза в кавги. Постояла в колата си на бензиностанцията при започване на град Девня и се чудела какво да прави. Нямала пари, нямала и бензин. Погледнала към касата вътре – усмихната женичка. Решила, че ще влезе при нея и някак ще я помоли за помощ. „ О-у-у-у Софи Маринова! ”, зарадвала се дамата, щом я видяла. „ Дотук добре! Позна ме! ”, споделила си певицата. Срам, не позор минала към въпроса: „ Тука по този начин се случи, забравих си портмонето, нямам пари и бензин да се прибера. Ще ми заредите ли до горе и да ми дадете 100 лв. за из път? ”. Жената не мислела дълго: „ Това не бих го направила за никого, само че вие сте Софи Маринова и сте сериозен човек. Не бих си помислила, че ще излъжете. Но в случай че може подпис и картички ”. Софи била готова. Веднага извадила картички и почнала да ги надписва. „ Женичката, душинка, зареди ми, даде ми 100 левчета, на другия ден й изпратих парите. Като че ли аз съм си го направила да ме обичат хората. Винаги съм гледала да съм усмихната и позитивен човек и има противоположен резултат – да те обичат хората и да ти услужат ”, споделя Софи.

„ Коузет, коузет ” и таксиджията я схванал

Софи Маринова има паметни случки и с сътрудници. Най-често са с Азис, с който постоянно се изявяват дружно, а и са доста близки другари. Веднъж трябвало да вървят на присъединяване с Бони на женитба в чужбина. В Германия или Белгия, Софи не си спомня с акуратност. Посрещнали ги и нагласени още в 17 ч. следобяд, тримата почнали да веселят сватбарите. Часове по-късно, към 4-5 сутринта, звездите към този момент напирали да си вървят, обаче домакините не желали да им платят. Софи, Азис и Бони решили, че ще си разделят бакшишите, колкото и да са, и тръгнали. А тези не желали дори да ги изпратят до летището.
Взели такси. Бони седнала начело, а Софи и Азис се настанили откъм гърба. Били доста изморени. Гримът им не приличал на нищо. А от радиото в таксито се леела британска тирада. В един миг Азис споделил на Софи да помоли водача да спре радиото. „ Навеждам се към индивида и споделям: „ Коузет, коузет ”, споделяла е Софи през смях и незабавно е допълвала вярната имитация: „ Closed it ”.  „ Да беше споделила напряко „ Клозет ”, засмял се Азис. „ Какво искаш? Нали индивидът ме разбра ”, сопнала се Софи. И правилно - водачът изключил радиото.
Тримата плюс рапърът Устата имат и друга занимателна преживелица. Събрали се за избирателен концерт по покана на Цветелин Кънчев. Нагласили се, както си би трябвало, качили се в обезпечената им лимузина и тръгнали. Вътре си говорели, пийвали, хапвали, слушали песни на Майкъл Джексън, изобщо настроението било приповдигнато. По едно време лимузината спряла. Софи свалила прозореца да разбере какво става и видяла начело да минават овце и крави. Като се вдигнал един прахоляк, като се разнесъл... „ Азис вика: „ Ама затвори прозореца, ма, че целият прахуляк влиза вътре ”, припомняла си е Софи.

Помислих, че за годеж идват, а за певица ме желаят

Софи има паметна история и за началото на професионалния си път. Гласовитата певица била в 10 клас, когато един ден пристигнали мъже в дома й в Етрополе. Софи се изненадала, като се прибрала и видяла гостите. Родителите й ги посрещат с почерпка, беседват. „ В първия миг си помислих, че за годеж нещо. Викам: „ Айде, ще има тука младоженец ”. Обаче от дума на дума стартирам да разбирам: „ Искаме момичето да пее с оркестъра ”, разказвала е Софи.
Баща й бил твърдо срещу. Искал да учи до 11 клас, както било тогава, а не да пее по тържества. Майка й обаче се застъпила за нея: „ Айде, Марине, да пуснем момичето да пее. Хората са пристигнали, да не им трошим хатъра. Тя към този момент е огромна. Има си глава на раменете ”. А и каквото имала да й дава като образование, дала й е. „ И аз като се тръшнах - ще пея! ”, спомняла си е Софи. Така почнала да обикаля с оркестъра по сватби и кръщенета. Пеела най-вече сръбски песни, измежду които шлагери на Драган Миркович, Цеца, Шабан Шаулич. Софи пишела текстовете на песните в тетрадка. От музикантите научила доста, а по-късно траяла като независим реализатор.
Още с първите си песни станала звезда. Все отново продължавала да пътува с градския превоз. Често я разпознавали в трамваите и рейсовете, само че вместо да се тормози, Софи се гордеела и се радвала. „ Ставаше ми готино, че ме разпознават. Тогава нямаше това фукане. По-лек беше животът, в този момент все да се покажем ”, споделя Софи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР