Големи американски телевизионни компании и канали, между които ABC, CBS,

...
Големи американски телевизионни компании и канали, между които ABC, CBS,
Коментари Харесай

Големите американски медии призоваха Байдън и Тръмп да участват в телевизионни дебати

Големи американски телевизионни компании и канали, сред които ABC, CBS, CNN, NBC и Fox News, приканиха президента на Съединени американски щати Джо Байдън и някогашния президент на Белия дом Доналд Тръмп да вземат участие в телевизионни диспути преди президентските избори, заяви телевизионният канал ABC.

„ Ние, долуподписаните национални новинарски организации, призоваваме предстоящите претенденти за президент обществено да се ангажират с присъединяване в предизборните диспути преди изборите през ноември “, се споделя в известието.

„ Ако има нещо, за което американците могат да се съгласят в тези поляризирани времена, то е, че залозите в тези избори са извънредно високи. На този декор просто няма сурогат на дебата сред претендентите пред американския народ по отношение на визията на претендентите за бъдещето и тяхната нация “, се отбелязва в писмото.

Преди това Тръмп се обърна към Байдън с предложение за осъществяване на диспути преди президентските избори " когато и да е и на всички места ".

Президентските избори в Съединени американски щати ще се проведат на 5 ноември. Тръмп към този момент получи нужния брой делегатски гласове, с цел да бъде номиниран за претендент на републиканците за държавен глава. Байдън, който се кандидатира за втори мандат, си обезпечи поддръжката на задоволителен брой делегати от Демократическата партия. Така предстоящо борбата ще се развие сред същите претенденти като преди четири години, когато Байдън победи Тръмп, който се бореше за преизбиране на най-високия държавен пост.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР