Годишните награди Еми за дневни тв предавания бяха обявени за

...
Годишните награди Еми за дневни тв предавания бяха обявени за
Коментари Харесай

Ето кои телевизионни сериали взеха награда „Еми“ на онлайн церемоня

Годишните награди " Еми " за дневни тв излъчвания бяха оповестени за четиридесет и седми път и за пръв път това се случи на виртуална гала поради пандемията от новия ковид, заяви Асошиейтед прес.

" Младите и неспокойните " завоюва в категорията най-хубава дневна драма. Елън Де Дженерис получи трофея за най-хубаво развлекателно токшоу за предаването, носещо името й.

" Възнамерявам да употребявам идващите две години на шоуто си като платформа за смяна, която да усилва гласовете на чернокожите и цветнокожите хора и да възпитавам аудиторията си ", сподели Де Дженерис, която се включи от вкъщи си. " Повече от всеки различен път усещам, че това е отговорност, с цел да настъпи смяна ".

Сериалът " Младите и неспокойните " на Си Би Ес, чиято създателка Лий Филип Бел умря през февруари на 91 година, завоюва още четири награди в механически категории.

Джейсън Томсън, който играе ролята на Били Абът в сапунената опера, завоюва първата си премия " Еми " за дневни излъчвания в категорията основна роля в трагичен сериал. Той е третият артист, превъплътил се в ролята, който печели след Дейвид Том през 2000 година и Били Милър през 2010 година, 2013 година и 2014 година Томсън има пет предходни номинации за ролята си в " Централна болница ", само че не бе печелил до момента.

Брайтън Джеймс от " Младите и неспокойните " бе отличен за поддържаща роля, а Ева ЛаРю завоюва в категорията за гост-изпълнител в сериала.

" Светът се бори против расовата неправда и нашата отговорност като хора е да се образоваме и да вземем ограничения, тъй като до момента в който всички не признаем, че има проблем, той няма да бъде решен ", сподели Джеймс от дивана в дневната на дома си.

Алекс Требек завоюва за втора поредна година като водещ на тв игра " Заплаха! ". Той е печелил шест награди " Еми " за дневни тв излъчвания за работата си в шоуто и премия за изцяло творчество през 2011 година Требек, който е на 79 години, се бори с рак на панкреаса, само че продължава да води шоуто.

" Ще бъда почтен - това е потрес, изключителна изненада за мен ", сподели Требек по време на виртуалната гала. " Като човек, който е бил номиниран 32 пъти и печелил седем пъти, мога да кажа от висотата на тази позиция, че да печелиш е по-добре ".

Хедър Том от " Дързост и хубост " завоюва за основна женска роля за дългогодишното си преобразяване в облика на Кейти Логан. Тамара Браун бе отличена за поддържаща роля в " Централна болница ".

Певицата Кели Кларксън завоюва в категорията водещ на развлекателно токшоу за първия сезон на " Шоуто на Кели Кларксън ".

" Централна болница " се снабди и с награди за постановка, а премията за сюжет отиде при екипа на " Дързост и хубост ".

Оливия Роуз Кийган от " Дните на нашия живот " завоюва в категорията млад актьор/актриса в трагичен сериал.

За пръв път от 2011 година церемонията бе излъчена по тв канала Си Би Ес, откакто през последните години бе стриймвана и предавана по кабелни мрежи. Двучасовото предаване бе с водещи Шарън Озбърн, Шерил Андърууд, Ив, Кари Ан Инаба и Мари Озмънд.

Номинираните и водещите се включваха отдалечено от домовете си в първата виртуална гала. Първоначално плануваното за 12 юни събитие трябваше да се организира в Пасадина Сивик Аудиториум, само че бе анулирано поради пандемията.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР