Годишните музикални награди на БГ Радио са едно от най-очакваните

...
Годишните музикални награди на БГ Радио са едно от най-очакваните
Коментари Харесай

Бъдещите хитове и специално изпълнение на Лили Иванова ще видим на наградите на БГ Радио

Годишните музикални награди на БГ Радио са едно от най-очакваните и специални събития на музикалната сцена у  България. 

На церемонията, която ще се организира на на 27 май (събота)  в зала Колодрум, Пловдив, ще станат ясни имената на спечелилите в 10-те категории - те се определят от почитателите и слушателите на БГ Радио - медията, която повече от 20 години подкрепя и разпространява родната поп и рок музика. 

Можете да гласувате за обичаните си реализатори на формалния уебсайт на медията - ето тук - вие определяте победителите!

С най-вече номинации тази година са дебютантите Молец - общо 5, следвани от Миро и Любо Киров, които имат по четири. Веднага след тях се подрежда Михаела Маринова с 3 номинации, избрани от слушателите в първия кръг от гласуването. 

Традиционно екипът на БГ Радио връчва премия за БГ Вдъхновение на името на „ Ана Мария Тонкова “, която е знак за извънреден принос и образец за безрезервност към българската музика - тази година статуетката ще получи поета и текстописец Александър Петров. Той е създател на някои от най-красивите български текстове - измежду тях са „ Богатство ",  „ Жулиета ", „ Бъди какъвто си "  на  Тангра, „ Танго " и „ Присъда " на Лили Иванова, „ По пътя " на Щурците и „ Оставаме " на Маргарита Хранова и Вили Кавалджиев, „ Тук и в този момент " на D2  и доста други... 

Ето какво още чакаме: 

За първи път ще бъде връчена и още една специфична премия на Лили Иванова. 10 години след предходното си появяване, тя отново ще бъде част от церемонията по връчване на Годишните музикални награди на БГ Радио със особено осъществяване. Докато чакаме шоуто в Пловдив, да си напомним тази изключителна вечер от 2013...

И тази година на сцената на Годишните музикални награди на БГ Радио ще бъдат показани най-новите песни в българския ефир. Очакваме на забележим онлайн и бъдещите шлагери на 2023 година!

Сред изпълнителите са Графа, Миро, Мария Илиева, Любо Киров, DARA, Дара Екимова, Тино, Молец, Братя Аргирови, Тони Димитрова, Михаела Маринова и Papi Hans. 

Освен едни от най-хубавите и обичани български музиканти и актьори, в церемонията по връчване на Годишните музикални награди ще вземат участие и още любимци на публиката и от дребния, и от огромния екран. И освен.  

 *Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2023 са част от Културния календар на Община Пловдив и се осъществят с поддръжката на Община Пловдив и Национален фонд „ Култура “.

 
 Радиоводещата Богдана Трифонова: „ Хората ни виждат доста по-хубави! “
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР