Годината може да е 2024-а, но звездите на Оскарите са

...
Годината може да е 2024-а, но звездите на Оскарите са
Коментари Харесай

Сидни Суийни и Анджелина Джоли - като две капки вода

Годината може да е 2024-а, само че звездите на Оскарите са обърнали взор към златните години на Холивуд. Вдъхновени от типичен дизайн линии или знакови визии на именити кино икони, те предложиха в действителност красива панорама на аления килим в Лос Анджелис.
 Най-секси облечените дами на Оскари 2024
Най-секси облечените дами на Оскари 2024

Разбира се, Марго Роби и Зендая са измежду тях

Сидни Суийни, която е представител на сегашното потомство звезди, също обърна взор към предишното с тоалета си, само че относително по-скорошното - 2004 година От Оскарите през онази година е роклята на Marc Bouwer, с която беше на афтърпартито на церемонията.

Бялото сатенено създание е тоалетът, с който Анджелина Джоли участва на Наградите на академията през 2004 година и е взет от архивите на марката, както прецизират стилистите на Суийни в Instagram обява.

Те се пробват оптимално да се приближат до визията на Джоли, като поръчват специфична направа на колие на марката Messika, което да припомня бижутата от истинската визия. съумява да внесе и от чувствеността на Мерилин Монро, за което пък способства ретро прическата й.
 Джоли в същата рокля през 2004 година

Джоли в същата рокля през 2004 година

Самата не присъстваше на Оскари 2024. Поне не и персонално, тъй като направи дебюта си на аления килим като дизайнер. Сулейка Жауад - брачната половинка на композитора и музикант Джон Батист, номиниран за истинска ария за American Symphony, носеше рокля на Atelier Jolie.

Роклята е направена от винтидж копринен плат, а в задната част на полата има ръчно изрисувано изображение на Джон Батист, дирижиращ оркестъра си. То е дело на художника Чаз Гест, който се е въодушевил от историята на Батист и Жауад, преборила се с левкимия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР