Година по-късно Соловьов все още е по-популярен от колегите си

...
Година по-късно Соловьов все още е по-популярен от колегите си
Коментари Харесай

Z-пропагандата на Путин се срива, петоколонниците у нас оголват з...

Година по-късно Соловьов към момента е по-популярен от сътрудниците си пропагандисти, само че в общата ранглиста той падна до 35-то място с рейтинг от 2,1% (спад от повече от веднъж и половина).

Според LiveInternet гледанията на пропагандните уеб сайтове също са намалели през годината - РИА Новости (от 75 милиона на 60 милиона), Комсомолская истина (от 107 милиона на 87 милиона) и Lenta.ru (от 63 на 54 милиона). Потребителите също се отписват от Z-сегментните телеграм канали. 

 

Журналистите от „ Можем да разбираем “ означават, че загубите са почнали след несполучливия протест на Евгений Пригожин през юни.

В същото време те най-често се отписват от военни репортери, които губят съвсем хиляда души дневно. Каналът WarGonzo (Семьон Пегов) е изгубил повече от 200 хиляди клиенти от юни, Евгений Поддубни - 170 хиляди, Юрий Котенок - повече от 50 хиляди, а VGTRK " боен сътрудник " Александър Сладков - 54 хиляди.

 

През декември 2023 година социолози от компанията Russian Field записаха умората на руснаците от войната в Украйна.

 

На въпрос за пожеланията към руснаците за Нова година, респондентите дадоха най-популярния отговор: „ Мирно небе, завършек на Северния боен окръг “ (50%).

 

Особено гневни и иронични реакция провокира преди два дни „ поздравлението “ на формалния представител на съветското външно министерство Мария Захарова към Съединени американски щати поради информацията, че държавният дълг на страната надвишава 34 трлн. USD. „ С новым долгом! “  вместо с „ С новым годом! “ написа Захарова в своя профил в Telegram.

Моментално тя бе залята от рецензии и даже обиди за несъответстващото държание. Руският БВП е 1,9 трилиона $, а на Съединени американски щати 22,9 трилиона $, пишат стотици в мрежата. Три американски щата – Ню Йорк, Тексас и Калифорния са надалеч пред цялата съветска стопанска система, с която Путин се хвали, допълват вбесените от нелепостите на Макарова.

 

Същото се случва и с българските пропагандатори на путиновата власт и военни закононарушения в Украйна. Все по-често те си изпускат нервите освен в писанията си в особено основани пропагандни уеб сайтове и профили във Facebook, само че и в обществените си изяви по така наречен национални малките екрани. Все по-гротескно звучат обезверените опити на „ класици “ в пропагандата като Андрей Райчев и Кънчо Стойчев, които с изключение на проруската изразителност минават в кресчендо против Европейски Съюз и даже устрема на страната ни да стане част от шенгенското пространство. Доверието в техните и на техни „ съратници “ изказвания и мнения спада фрапантно с всяко следващо военно закононарушение на съветските военни в Украйна, както и с репресивните дейности на властта в Кремъл против всички руснаци, които не споделят въодушевено загиването на стотици хиляди съветски жители в неоправдана експанзия. Това потвърждават неофициални изследвания, резултатите от които не са оповестени или огласени обществено.

 

Въпреки това Москва продължава да налива големи средства за разширение на въздействието на съветската агитация в България. Политици, медии и коментатори са главните канали, през които путиновата пропагандна машина се стреми да манипулира съзнанието на българите. Езикът на тази агитация става все по-агресивен и застрашителен.

Въпреки това над 63% от българите декларират, че поддържат участието на България в Европейски Съюз и НАТО. Това още повече нервира и изважда от равновесие петоколонниците у нас и те оголват зъби против всички, които не споделят техните мрачни заклинания.

 

Фрог нюз

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР