Година от началото на пандемията от коронавирус и на прага

...
Година от началото на пандемията от коронавирус и на прага
Коментари Харесай

8-и национален фарма форум на Мениджър: Бизнес и политици в дебат за бъдещото управление на здравеопазването

Година от началото на пандемията от ковид и на прага на избори за нов парламент " Мениджър " търси отговор на въпроса по какъв начин политическата класа у нас чете уроците на COVID-кризата и какви ще бъдат водещите цели в ръководството на опазването на здравето и здравната ни система в осмото издание на своя народен фарма конгрес. Под надслов  " Повратна точка - политиките, измененията, платформите " , той ще се организира на следващия ден, 10 март, от 10.30 ч. в Международно висше бизнес учебно заведение София. Събитието е в хибриден формат и ще се излъчва на уеб страницата " Мениджър Нюз ", както и във фейсбук страницата ни.

Форумът е в три дискусионни панела, в които ще се включат водачи на отзиви от водещи фарма компании и съсловни организации, специалисти и представители на съществени политически партии. " Мениджър " насочи покана към партийните обединения, които съгласно настоящите социологически изследвания се чака сигурно да влязат в състава на идващия парламент. На поканата за присъединяване по основния спор за бъдещите здравни политики се отзоваха три от тях. Какви са опциите за реализиране на народен консенсус по няколко определящи за ускореното развиване и бъдеща резистентност на здравната система у нас ще дискутират:  доктор Даниела Дариткова, ГЕРБ, проф. Георги Михайлов, Българска социалистическа партия доктор Александър Симидчиев,  Демократична България.

Можете да се регистрирате за наличие в залата на събитието на: https://events.manager.bg/  или да гледате онлайн в сайта manager.bg и във фейсбук събитието Осми народен Фарма Форум.

 Генерален спонсор на Осми народен Фарма Форум е:  TEVA

Форумът се реализира и с поддръжката на:  SANOFI;  AMGEN;  Astellas

Медийни сътрудници на самодейността са:   bTV Media Group; dir.bg; REDmedia и PR Play

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР