Година на големите надежди. Така определят започващата 2021 г. всички

...
Година на големите надежди. Така определят започващата 2021 г. всички
Коментари Харесай

2021: Годината на големите надежди

Година на огромните очаквания. Така дефинират започващата 2021 година всички водещи международни и български икономисти и политици. Те свързват възобновяване след коронакризата с имунизацията против Ковид-19 и чакат световно пренареждане на света.

5 В-та сменят трите Д, които белязаха съдбовната високосна 2020-а: отдалеченост, стерилизация, дисциплинираност. Символите на новия живот, който през 2021 ще се ръководи от петицата, са ваксина, възобновяване, избор, религия, Водолей.

Ваксината ще възвърне придвижването на хора, артикули и услуги, ще донесе растеж на международната стопанска система, сочат прогнозите на Fitch Rating, Morgan Stanley, Oxford Economics, Организацията за икономическо сътрудничество и раз, Европейската центарална банка. Възстановяването ще е V-образно, посочи Morgan Stanley Research.

" След внезапното проваляне през 2020 година, следва растеж нагоре. Очаквам напредък на промишлеността, обвързвана със опазването на здравето и здравословния метод на живот ", предвижда за " Стандарт " вицепремиерът Томислав Дончев.

Вотът на гласоподавателите ще бележи посоката на доста страни през 2021 година За България той е изключително значим, тъй като ни предстоят двойни избори - парламентарни и президентски.

Разбира се, възобновяване ще зависи от вярата, която всеки от нас има в личните си сили и благоприятни условия да се оправи с рецесията и компликациите, безапелационни са специалистите.

А към всичко това астролозите прибавят и силата на Водолея, който ще донесе полет на мисълта и придвижване напред. Най-енергийно наситеното време през годината ще са датите 11 и 12 февруари 2021 година, когато във Водолей ще се съберат седем небесни тела за първи път от хилядолетия.

Четете във вестник " Стандарт " - 20 топ прогнози за новата 2021 година Вестникът към този момент е на пазара - търсете го в супермаркетите, дребните магазини, на бензиностанциите.

Приятно четене!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР