Година и половина по-късно Жоао Пауло отново е в Ботев

...
Година и половина по-късно Жоао Пауло отново е в Ботев
Коментари Харесай

Възроденият Жоао Пауло

Година и половина по-късно Жоао Пауло още веднъж е в Ботев и е насочен да остави своята диря в отбора след несполучливия интервал в Лудогорец.

"Адаптирах се бързо, защото тимът е съвсем същият. Неделев е тук, Балтанов, Бризола и други от предходния ми престой в Ботев. Така е доста по-лесно да се адаптираш, а и стилът на тима продължава да бъде същият. Присъствието на останалите бразилци Диого Кампос и Гоставо Алфонсо също улесни обстановката за мен ", споделя кариоката.

Обстановката в Ботев наподобява позната - 4 гола в 4 мача и Жоао към този момент е най-хубавият задграничен голмайстор в историята на "канарчетата ".

"Много съм благополучен от този факт, тъй като към този момент съм част от историята на Ботев. Направих качествена подготовка с Лудогорец, завърнах се в клуба с огромно предпочитание да покажа на какво съм кадърен. "

"Престоят ми в Лудогорец не бе толкоз сполучлив, там не играех доста, само че се подготвях интензивно. Разбирам това, треньорът има своите визии. Чувствам се спокоен. Димитров има своите качества, прави своята работа. За мен обстановката не беше добра, тъй като не играех, само че го разбирам, тъй като има доста качествени играчи. "

"Все още не мога да кажа какво ще стане след интервала ми чартърен, Трябва да играя с вдигната глава, да отбелязвам голове и да оказа помощ на тима. Когато сезонът завърши, ще седнем с управлението на Лудогорец и ще преценим какво е най-хубаво за бъдещето ми. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР