Гнусните истории около зверството с 18-годишната Дебора от Стара Загора

...
Гнусните истории около зверството с 18-годишната Дебора от Стара Загора
Коментари Харесай

Заплашват да убият Дебора! Приятел на Георги: Трябваше да има 800 шева! Ще довърша започнатото

Гнусните истории към зверството с 18-годишната Дебора от Стара Загора като че ли нямат край. Младото момиче бе пребито, подстригано и нарязано от касапина Георги Николаев, предава Блиц. Заради нечуваното по свирепост безчовечие Дебора, която бе нарязана с макетно ножче, получи 400 шева.
Оказа се обаче, че „ нацепени батки “, които са другари на касапина, нямат спирка даже и откакто цяла България остана потресена от случилото се. Преди време Виктор Костов заплаши дамата, дала публичност на жестокото безумство, което смрази българите. Малко по-късно се откри и различен покровител на касапина Георги.
Е, в този момент обществената мрежа прегря поради различен подобен субект! Става въпрос за Мирослав Андонов, който също е от Стара Загора.
В мрежата се появи абсурден чат, в който той споделя, че това, което Георги е направил, е било малко – „ трябваше да й отреже главата “.
Обезумелият Мирослав не стопира единствено с това вербално безчовечие, ами и продължава, казвайки, че 400 шева били малко – трябвало да са 800.

„ Не ми пука! Без благосклонност, напряко гибел! Мисля да отида да довърша започнатото дори! Ще я приключа! “, написа Мирослав Андонов.
„ Това е преписка с другар на Георги и момче от Стара Загора. Част от обкръжението му не стопира да заплашва околните й.
Добре е осведомените да сезират Районната прокуратура в Стара Загора, даже за цялата групичка, в случай че имат данни “, споделя мъж, популяризирал скандалния чат.
В профила на Мирослав, който може да намерите, към този момент се сипят гневни мнения по негов адрес!
Дали грозните думи, които той е изписал по адрес на обезобразената от авера му Дебора, ще привлекат вниманието на проверяващите органи и ще има ли отмъщение – към момента няма изясненост.
Изказвания от сорта „ Ще я приключа “ и „ Ще довърша започнатото дори “ са си директна закана за ликвидиране.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР