Гнездо на протестъри разтурват с подписка По 4 лв. на

...
Гнездо на протестъри разтурват с подписка По 4 лв. на
Коментари Харесай

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 2 май 2018

Гнездо на протестъри разтурват с подписка
По 4 лева на квадрат заплащат грантаджии за парцел на пъпа на София


 02-3-011

Подписка за превръщането на Червената къща в музей на патриарха на българската статуя Андрей Николов е импортирана от общественици, интелектуалци, създатели, министри и депутати в Министерството на културата и Националната художествена изложба. Въпросната постройка е на ул. “Любен Каравелов ” 15. През последните близо 20 години тя е стопанисвана от фондация “Гъливер клиринг хауз ” и се прочу като средище на протестъри.

Без кмет остава отново регион „ Младост “
Изпълняващият длъжността подава оставка


 владимир клисуров

Столичният регион “Младост ” отново е на път да остане без кмет, откакто посоченият да извършва длъжността Владимир Клисуров разгласи в обществените мрежи, че има намерение да подаде оставка. До скоро той бе заместител на Десислава Иванчева с сектор “Образование ”. След ареста на кметицата и другата й заместничка Биляна Петрова за приемане на рушвет в изключително огромни размери, Столичния общински съвет натовари Клисуров с отговорността да ръководи региона.

Търговци желаят единодушие за личите ни данни
Заради европейски правилник, влизащ в действие на 25 май


 07_01

Търговски вериги, които издават карти на свои лоялни клиенти, желаят от тях да попълнят нови заявления, че са съгласни да обработват персоналните им данни. Кампанията ще продължи до 25 май, когато в България и всички страни от Европейски Съюз влиза в действие еврорегламента за отбрана на персоналните данни на физически лица. След тази дата при липса на декларация, купувачите няма да получават част от отстъпките си.

Златото в Българска народна банка загуби
17 млн. евро от цената си


 15-01

Отрицателен приход осъществя Българска народна банка от ръководството на валутните запаси на страната. Пазарната стойност на интернационалните валутни запаси към края на 2017 година е 22,7 милиарда евро, което за година е спад със 167 млн. евро (с 1%). Това написа в годишния доклад на Българска народна банка за 2017 година, който шефът на Централната банка Димитър Радев внесе в Народното събрание.

Само в църквите не се продават талони за игрите на шанса

 валери симеонов

Интервю с вицепремиера Валери Симеонов

Светлинка
от Търговище


 08_1

С визитата си във военния цех министър председателят Бойко Борисов подсигурява новите бойни машини – коментар на Спирдон Спирдонов

Пак убиха Алеко

 09_kuti

Всеки ред на Щастливеца е гениално просветление и безпощадно огледало на сегашната ни политичека действителност – разбор на Евгени Генов

Образованието, стопанската система и обществената сфера са една система

 12-1-golqma

Анализ на проф. Иван Въшин, ректор на Тракийски университет-Стара Загора

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР