Гневен носорог нападна гледачка на животни в сафари парка "Серенгети"

...
Гневен носорог нападна гледачка на животни в сафари парка "Серенгети"
Коментари Харесай

Гневен носорог нападна автомобил в Германия /видео/

Гневен носорог атакува гледачка на животни в сафари парка "Серенгети " в Долна Саксония, Германия, преобръщайки автомобила й три пъти, съобщи ДПА.
Посетител с джип е снимал сцената, в която 30-годишният носорог Кусини блъска возилото на служителката. Видеото е оповестено онлайн от в. "Билд ".
Мениджърът на парка "Серенгети " Фабрицио Сепе показа за организацията, че дамата не е потърпевша съществено и се е разминала единствено с няколко натъртвания. Гледачката е съумяла да влезе в автомобила на сътрудник, притекъл й се на помощ.
По думите на мениджъра остава неразбираемо какво е разгневило носорога. Фабрицио Сепе добавя, че няма заплаха за посетителите. Кусини населява "Серенгети " от 18 месеца и към момента привиква с новата среда, отбелязва мениджърът. Носорогът се пуска в парка единствено заран и вечер и в никакъв случай когато има гости със лични коли.
Фабрицио Сепе споделя, че Кусини е "ценна облага " за сафари парка, като в началото е възложен за разплод. Мениджърът обаче счита, че животното ще се усеща по-добре в зоологическа градина.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР