Глутницата кучета в пловдивския квартал Христо Смирненски, която преди дни

...
Глутницата кучета в пловдивския квартал Христо Смирненски, която преди дни
Коментари Харесай

Глутницата кучета в Смирненски се завърна, дебнат за нови жертви

Глутницата кучета в пловдивския квартал „ Христо Смирненски ”, която преди дни атакува жена още веднъж се появи и този път за малко да пострада младо момче.
Прочетете още
Според хората обитаващи близката кооперация, въпросната глутница кучета атакува минувачи от много време. Човек от кооперацията споделя, че притежателят на парцела бие животните и по този метод ги озлобява. Той добави още, че също е бил гонен от групичката кучета, а жена му се опасява да разхожда количката с бебето им в региона.

Вчера на едно момче му се е наложило да пресече бул. " Пещерско шосе " погрешно, с цел да не стане жертва на глутницата. По думите на очевидци, момчето ги е видяло авансово откакто са почнали да лаят и това е предотвратило нападението им.



Само на към 150-200 метра от мястото има и автобусна спирка, на която има чакащи пасажери, а трафикът по бул. „ Пещерско шосе ” е извънредно натоварен през цялата светла част на денонощието.

„ Подобни набези могат да бъдат извънредно рискови, като не са изключени и пътни произшествия, които могат да са съдбовни ”, споделят живеещите в региона.

Припомняме, че преди десетина дни същата глутница от девет кучета атакува жена рано сутринта, до момента в който отива на работа. Жената е беше подгонена от кучетата и нападната на тротоара. В момента на офанзивата е спряла кола, с цел да се притече на помощ, в резултат на което кучетата са се уплашили и са избягали. Това е предотвратило и по-сериозен случай.

Няколко часа след нападението TrafficNews  сезира Общинския инспекторат, откъдето незабавно изпратиха инспекция на място. Собственикът обаче отхвърли да ги пусне в парцела и се барикадира вътре. Служителите подадоха сигнал на телефон 112, а на място по-късно дойде и екип на Второ районно. Собственикът обаче отхвърли да допусне и тях в обекта, като съобщи, че се е обадил на юриста си. В последна сметка той е осуетил инспекцията.



В идващите няколко дни след случая кучетата изчезнаха от въпросния обект, сподели наша инспекция. В няколко следващи дни обстановката в региона беше спокойна, а от глутницата нямаше и диря. В края на предходната седмица обаче, кучетата още веднъж са се появили в региона и вчера едно младо момче се размина на косъм от случай.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР