Глутница кучета нападна бременна жена и малко дете в Костенец.

...
Глутница кучета нападна бременна жена и малко дете в Костенец.
Коментари Харесай

Глутница кучета нападна бременна и дете в Костенец

Глутница кучета атакува бременна жена и малко дете в Костенец. Пострадалата е настанена в болница без тежки пострадвания. Животните не са бездомни, а са отглеждани от жена в къщата ѝ.

Съседите на Петя Христова настояват, че в къщата ѝ живеят десетки кучета. Вечер дамата ги пускала освен да се разходят, само че и да търсят храна по кофите за отпадък, защото тя нямала никакви доходи.

Местните хора проведоха подписка, а към този момент е входирана и тъжба до общината.

" Кучетата редовно са пред портата на къщата на сина ми. Снаха ми не може да излезе и самун да си купи. 3-4 пъти я атакуват, само че този път е нападнато и детето. Вечер се събират над 17 огромни кучета, а дребните са в къщата. Тя нито ги храни, нито се грижи за тях. Те са мръсни, заболели, вечер атакуват хора ", описа пред Bulgaria ON AIR Христина Христова, която е близка на нападнатата жена.

" Има заповед, в която са включени РЗИ, фондация " Четири лапи ", представител на полицейското ръководство и общинската администрация с съответен ден и час да бъдат изведени кучетата от вкъщи на тази жена, само че не са съумели да създадат това ", изясни Сашка Хаджийска от общинската администрация в Костенец.

Къщата на дамата няма прозорци, а вместо това има заковани дъски.

От общината споделиха, че Петя Христова не е плащала налози за кучетата си от години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР