Глухоням пироман подлуди жителите на пловдивския квартал Коматево“. Всеки ден

...
Глухоням пироман подлуди жителите на пловдивския квартал Коматево“. Всеки ден
Коментари Харесай

Опасност в „Коматево“! Мъж предизвиква умишлено пожари

Глухоням пироман подлуди жителите на пловдивския квартал „ Коматево “ . Всеки ден той пали сухи треви, а макар многочислените сигнали за рисковите му дейности, реакция няма.
Хората са се видяло в знамение и се опасяват да не стане огромната пакост п ри тази игра с огъня . Във фейсбук поданици на квартала се оплакват от палежи пред домовете им , даже приканват на този пироман да не се продават или дават кибрити и запалки, написа Марица.
„ Уважаеми съграждани, имам огромна молба към Вас: апелирам не продавайте, не давайте и не оставяйте нищо, с което може да се подпалва, т.е. било запалка, кибрит и така нататък на този човек. Днес, за следващ път, въпреки и хем ме е жалост за него, хем и не знам, какво може да се направи, подпали сухи треви, а имаше и вятър… Моля, предупредете и Вашите близки да не оставят и на гробищата подпалки, тъй като може да ги взима и от там…Някой инцидентно, има ли концепция, по какъв начин можем да му помогнем? “, гласи един от постовете.
Само няколко часа по-късно се появи и различен, в който написа:
„ Пак разпален пожар, отново от същият глухоням човек. Вчера е запалил треви и до гробищата. Пиша, с цел да знаете, да бъдем дейни и да не позволим да стане нещо ужасно, за което няма да има връщане обратно. Днес пламтя пред нашата къща. Утре може да е пред вас. Миналата година април месец възпламени същото място. Подаваме сигнал към кварталният служител на реда, тези палежи би трябвало да се записват като умишлени престъпни действия с прочут или незнаен причинител “, зове жителка на „ Коматево “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР