Глория изкара една много щастлива връзка с близо 20 години

...
Глория изкара една много щастлива връзка с близо 20 години
Коментари Харесай

Глория хвана младото си гадже в страшна издънка

Глория изкара една доста щастлива връзка с близо 20 години по-младия от нея Добромир, само че явно щастието е било единствено в нейното схващане. Той е гледал на нея като на бизнес план. 

Оказва се, че Добри не е толкоз малоумен и бързо е схванал, че примата на попфолка няма нищо друго, което да предложи на един мъж, с изключение на парите си. Затова останал с нея толкоз дълго време и месеци наред тя го устояваше.

Всъщност двамата още щяха да са дружно, в случай че не беше големият гаф, който мускулестият някогашен водач на Алисия направи. Той позволил Гло да види негови чатове с дами на възрастта му, които той свалял и канел в леглото си.

Глория била шокирана, когато видяла мъжът, който обича, да написа на други дами, че е с нея единствено поради парите, другояче в никакъв случай няма да огледа 50-годишна и че търси неангажиращи връзки с по-млади дами.

Певицата била доста засегната и на мига скъсала с Добри, само че забавното е друго. Години наред се считаше, че фолк певиците са велики в леглото, а щом един млад мъж си търси други, очевидно Глория не може да му даде най-големите наслаждения.

Говори се, че изпълнителката на „ Крепост “ е огромно дърво в леглото и чака цялата самодейност да поема единствено мъжът. Тя наподобява като „ сухарка “ и в живота, което проличава по всичките й изявленията.

Певицата, която през юни ще закове 50 година, се чувствала като глупачка, откакто дни преди да хване гаджето си в опити за невярност разправяла на приятелките си какъв брой е хубаво и зареждащо да спиш с по-млад мъж, тъй като по този начин и ти се чувстваш подмладена.

Доказателство, че беше крепко хлътнала по младока, е, че връзката им беше обществена, а Глория доста рядко си разрешава сходно нещо. Сега обаче на нея й се желае да се скрие вдън земя от позор, че едно „ пишлеме “ я направи за смях.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР