Глория е готова с дългоочакваната си мемоарна книга. Още миналата

...
Глория е готова с дългоочакваната си мемоарна книга. Още миналата
Коментари Харесай

Бомба! Глория откровена до болка за любовта си с Георги...

Глория е подготвена с дълго чаканата си мемоарна книга. Още предходната пролет примата на попфолка оповести, че написа биографията си, която даже бе обявена за излизане през есента на 2018 година Книгата обаче тогава не се появи поради различия сред нея и редактора й от една страна, и продуцентите й от „ Пайнер ” от друга.

В последна сметка, певицата към този момент е приключила дефинитивно творбата си, която най-вероятно ще излезе до 2-3 месеца на пазара. Глория още не се е спряла на дефинитивно заглавие, само че имала два-три разновидността. „ Максимално откровена съм. Не съм икономисала нищо от историята си ”, бе споделила звездата на попфолка предходната година.

За първи път в биографичната си книга Глория споделя и за буйната си обич с Георги Илиев. Публична загадка е, че тя има 2-годишна връзка с боса на ВИС-2, почнала през 2001-а и завършила през 2003-а година, две лета преди да го убият. Мафиотът не е апатичен към иконата на фолка, а съгласно слуховете в един миг даже изоставя брачната половинка си Мая Илиева и заживява с любовницата си. В този интервал певицата се разделя с бащата на щерка си Илия Загоров.

Краят на връзките им е плевел. Босът се връща при брачната половинка си и даже стартират процедура за осиновяването на две момиченца.

Изоставената Глория пък стартира връзка с огромен оръжеен търговец. Тя загатва за аферата си с боса на ВИС-2 във видеоклипа на песента си „ Крепост ”, който излиза през лятото на 2003-а. Песента възпява любовта на лирическата героиня към „ неприятното момче ”, а ролята на Жоро Илиев във видеото извършва Асен Блатечки.
Сега, в записките на певицата, щяло да има доста елементи към „ рисковата обич ”. Името на Жоро Илиев обаче е променено, той ще попада в творбата с прякора си Главния или Боса, разкриват първите читатели.

Вижте видеоклипа към песента на Глория " Крепост " от 2003 година, където за първи път се загатва за връзката й с Георги Илиев. Ролята на боса се извършва от Асен Блатечки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР