Глобалният телеком оператор Нетера, който предлага клауд решения вече над

...
Глобалният телеком оператор Нетера, който предлага клауд решения вече над
Коментари Харесай

Нетера пусна нова, 5 пъти по-бърза клауд платформа

Глобалният телеком оператор Нетера, който предлага клауд решения към този момент над 10 години, тества и сполучливо вкара в употреба. Тя е 5 пъти по-бърза от предходната и е построена от най-съвременни съставни елементи.

Благодарение на това клиентите на към този момент разчитат на високопроизводителни виртуални сървъри. Дисковете на новите машини употребяват експресна енергонезависима памет със светкавична реакция даже при големи корпоративни натоварвания (NVMe). Процесорите са последно потомство Intel Platinum.

Платформата предлага и редица потребни функционалности. Клиентите към този момент могат да качват на виртуалните си сървъри шаблони, които съдържат софтуерна настройка (т.нар. VMWare Images), както и контейнери с отворен код (т.нар. Kubernetes).

Платформата Neterra.Cloud е основана на високопроизводителна и новаторска система за предпазване на данни от вида софтуерно дистрибутиран сторидж, който като се изключи че е еластичен и ефикасен, обезпечава сигурност на данните със своите три копия.

Услугите се оферират в европейските дейта центрове на Нетера -, сертифицирани по PCI-DSS, ISO 20000, ISO 9001 и ISO 27001. Клауд услугите могат да се съчетаят с съвременни бекъп решения и DDoS отбрана.

Специалистите на Neterra.Cloud дават отговор гратис на всички запитвания и дават препоръки кое техническо решение e най-подходящо за съответните бизнес потребности.

Сред преимуществата на клауд сървърите са, че те не изискват огромна първична инвестиция. На Neterra.Cloud всеки може за броени минути да избере, конфигурира и вдигне заоблачен сървър.

Само против месечна такса, без дълготрайно обвързване и с безвъзмезден тестов интервал клиентът получава първокласно съоръжение и услуги без да е нужно да купува лични машини, да им прави обновления и да наема хора за поддръжка.

Освен под формата на облачни сървъри, Neterra.Cloud дава инфраструктура като услуга (IaaS) и под формата на наети сървъри, IT услуги и хибридни решения с извънредно високо качество.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР