Глобалният лидер в дигиталните разплащания Visa стана носител на наградата

...
Глобалният лидер в дигиталните разплащания Visa стана носител на наградата
Коментари Харесай

Visa получи наградата Superbrands в България


Глобалният водач в цифровите разплащания Visa стана притежател на премията Superbrands за България и бе удостоена със специфична грамота в категорията „ Потребителски марки “ на състоялата се в София гала. През тази година Visa е единствената марка от платежната промишленост в България, удостоена с премията Superbrands, присъдена от авторитетно жури. Superbrands е самостоятелна институция, която отличава и разпространява марки, откроили се с качество, надеждност и разграничение на българския пазар. Конкурсът за награди Superbrands се провежда в 90 страни, това е шестото му издание в България.

„ Visa е една от най-известните марки в света. През последните пет десетилетия Visa развива и пази престижа си на емблематична, разпознаваема и запаметяваща се марка. За потребителите и бизнеса нашият бранд е знак на достъпността, приобщаването, сигурността, увереността и комфортното прилагане “, сподели Красимира Райчева, управител на Visa за България.

Visa в България поддържа маркетинговите старания на своите клиенти – финансови институции, и си партнира с търговци, приели или подготвени да одобряват разплащания с карти Visa, посредством новаторски цифрови акции и партньорства, които подтикват растежа и слагат акцент върху ускореното прекосяване от заплащания в брой към цифровите разплащания на Visa и необятната приложимост на карти. Visa дава опция на своите клиенти да обезпечават на картодържателите разнообразни прекарвания и да избират сред оферти за пътешестване, хранене, извършване на покупки, спорт и развлечения.

Качествата, присъщи на марката Visa, носят действителни и измерими изгоди за клиентите, търговците и сътрудниците на финансовата институция. Проучвания на компанията демонстрират, че потребителите почитат два пъти и половина повече търговци, в чиито обекти е указано, че може да се заплаща с артикули на Visa и вероятността да се върнат в този магазин за повторна покупка е по-голяма 2,2 пъти, в сравнение с, в случай че тази опция липсва. Едва ли е изненадващо, че почти три четвърти от финансовите институции и търговци дефинират Visa като водач в цифровите разплащания.

Потребителите се трансформират и осъзнават, че към този момент имат повече надзор над личните си решения. За да бъдат и да останат авторитетни, марките би трябвало да играят основна роля в подпомагането на хората да осъществят своя капацитет и да реализират своите фантазии. Visa работи за възстановяване на живота на хората и организациите, като им обезпечава най-хубавия метод за разплащане и подсигурява безпроблемното реализиране на преводите им.

Visa Inc. е международен водач в цифровите разплащания. Нашата задача е да свързваме света посредством най новаторската, надеждна и сигурна мрежа за разплащания, като сътворяваме опция потребителите, бизнеса и стопанските системи да процъфтяват. Нашата съвременна световна мрежа за обработка на данни, VisaNet, подсигурява сигурни и надеждни разплащания в целия свят и може да обработва над 65 000 известия за преводи в секунда. Иновациите, които са непрекъснато във фокуса на компанията, са катализатор за бързия напредък на свързаната търговия през всяко едно устройство и са движещата мощ за постигането на фантазията за безкешово бъдеще за всеки, на всички места. В интервала на преход от аналогов към цифров свят Visa посвещава своята марка, артикули, хора, мрежа и обсег на преобразяването на бъдещето на търговията.
Глобалната организация Superbrands е самостоятелна институция, фокусирана върху брандинга. Тя отличава и промотира изключителните търговски марки, които се открояват и преобладават над всички останали в границите на националния пазар. Организацията организира състезанието за оценките Superbrands и реализира едноименната промоционална стратегия, която е показана в над 90 страни. През 2005 година България стана формален член на световната организация Superbrands.

Superbrand е марка, която е построила отлична известност в своя бранш и предлага обилни материални и прочувствени преимущества пред съперниците. Тези прерогативи умишлено или неумишлено признават потребителите и точно в тях са подготвени да влагат. Superbrands символизира качество, надеждност и разграничение.

Изданията Superbrands са самобитна енциклопедия на най-забележителните търговски марки, известни в десетки страни по света като Библията на брандинга. Те имат необятна читателска публика, употребяват се с престиж и доверие измежду деловите кръгове, основните публики и потребителите, тъй като дават отлична визия за водачите на националния пазар и за неговото развиване. Компаниите сполучливо употребяват книгите, с цел да показват историята и актуалните постижения на своите марки, те са скъп корпоративен подарък за клиенти, сътрудници, публицисти и вложители.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР