Глобалната компания за инвестиции в недвижими имоти Everty обявява своя

...
Глобалната компания за инвестиции в недвижими имоти Everty обявява своя
Коментари Харесай

Деница Илиева е новият директор Недвижими имоти в Everty България

Глобалната компания за вложения в недвижими парцели Everty афишира своя нов шеф " Недвижими парцели " за България в лицето на Деница Илиева. Този стратегически ход идва в миг, в който компанията доближава забележителен капиталов предел, а това от своя страна провокира смяна във фокуса към възстановяване на активите в района.

Деница Илиева е уважавана персона в промишлеността, с повече от 18 години кариерно развиване в ръководството на търговски недвижими парцели. Внася богат опит в новата си роля, с помощта на заеманите досега висши управителни длъжности в известни задгранични капиталови компании в България.

На предходната си позиция като шеф " Управление на собствеността " в Everty, тя има основно присъединяване в тактиките за увеличение на приходите, повишение на удовлетвореността на наемателите и усъвършенстване на предоставяните услуги. Като шеф " Недвижими парцели " в Everty България, Деница ще управлява дълготрайните начинания на компанията, ориентирани към непрестанно рационализиране и разширение на портфолиото от планове в региона на комерсиалните парцели и хотелиерството. Тя ще предизвиква постоянни и ползотворни партньорства с клиенти и заинтригувани страни на локалния пазар, повишавайки качеството на настоящи и бъдещи съдействия.

" За мен е същинско наслаждение да поздравявам Деница Илиева в новата ѝ роля като шеф " Недвижими парцели " в Everty България. Това покачване е естественото продължение на нейния богат опит в сектора и безапелационните ѝ управителни умения, които тя потвърди в нашата компания. Вярваме, че Деница сполучливо ще управлява процесите по увеличение на активите ни в страната и ще извърши целите ни за качествени партньорски взаимоотношения и оптимизация на услугите, които предоставяме ", съобщи [име], [длъжност] в Everty България.

Тази смяна в структурата на Everty отразява уговорката на компанията да притегля опитни експерти на основни управителни позиции и акцентира устрема ѝ към оперативни триумфи и одобрено наличие на българския пазар на недвижими парцели.

Everty има към този момент пет парцела у нас, откакто направи първата си огромна инвестиция в страната със закупуването на Perform Business Center в София през 2019 г.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР