Глоба по Указа за борба с дребното хулиганство е постановил

...
Глоба по Указа за борба с дребното хулиганство е постановил
Коментари Харесай

Млад русенец отнесе 300 лева глоба за обида на полицаи

Глоба по Указа за битка с дребното безчинство е постановил съда на 23-годишен русенец, поради непристойното му държание по отношение на полицейски чиновници.

На 30 април към 14:15 часа на бул. " Гоце Делчев " полицейски екип е посетил адрес за връчване на акт за открито административно нарушаване на 23-годишен мъж от Русе. При появяването на униформените, след връчването на акта, въпросното лице е почнало да насочва демонстративно нецензурни и обидни реплики. Във връзка с осъществените от 23-годишния мъж непристойни дейности, нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, обиждайки полицейските чиновници, изпълняващи отговорностите си, му е формиран акт по УБДХ във Второ районно управление (на МВР). След разглеждане на случая в Русенския областен съд, с решение от 4 май, на лицето е наложено административно наказване: " санкция в размер на 300 лева ".

В бранш „ Пътна полиция “ е заведено и досъдебно произвеждане, поради това че въпросният 23-годишен мъж е открит да ръководи автомобил с позитивна проба за опиати. Според документираното от контролните органи, 23-годишният русенец е управлявал лек автомобил марка " Нисан " с русенска регистрация и не спрял на подадени от униформените сигнали за осъществяване на инспекция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР