Глен Гордън Карън каза, че въпреки че приятелят му Брус

...
Глен Гордън Карън каза, че въпреки че приятелят му Брус
Коментари Харесай

Създателят на „Moonlighting“ казва, че Брус Уилис „все още е Брус“, въпреки че не е „напълно вербален“

Глен Гордън Карън сподели, че макар че приятелят му Брус Уилис към този момент не може да поддържа връзка по същия метод, той знае, че Уилис е благополучен, че шоуто му „ Moonlighting “ най-сетне идва в стрийминг.

Карън, който беше основател на шоуто, в което Уилис взе участие през 80-те години на предишния век, приказва с New York Post за своя другар, който сподели, че се пробва да види един път или месец или по този начин.

„ Знам, че той в действителност е благополучен, че шоуто ще бъде налично за хората “, сподели Карън.

„ Лунна светлина “, обичана сантиментална комедийна поредност с присъединяване на Уилис и Сибил Шепърд като частни детективи, към този момент се излъчва по Hulu.

„ Процесът [за слагане на „ Лунна светлина “ на Hulu] лиши много време и заболяването на Брус е прогресираща болест, тъй че съумях да поддържам връзка с него, преди заболяването да го направи толкоз неразговорлив, колкото е в този момент, по отношение на вярата да получи шоуто още веднъж пред хората “, сподели Карън. " Знам, че значи доста за него. "

Миналата година беше оповестено, че Уилис ще се отдръпна от кариерата си заради когнитивни проблеми. Оттогава той е диагностициран с фронтотемпорална деменция (FTD), което е прогресивно положение на мозъка.

Част от нещастието на диагнозата на Уилис, сподели неговият другар, е, че „ никой не е имал повече joi de vivre от “ Уилис.

„ Той не е изцяло словесен; той беше неутолим четец - не искаше никой да знае това - и в този момент не чете. Всички тези езикови умения към този момент не са му налични, само че все пак той към момента е Брус “, сподели Карън. „ Когато си с него, знаеш, че той е Брус и си признателен, че е там, само че насладата от живота е изчезнала. “

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР