Гледки от красивия дунавски Русе предизвикаха разнопосочни реакции в социалните

...
Гледки от красивия дунавски Русе предизвикаха разнопосочни реакции в социалните
Коментари Харесай

Смет край казани и подлез в окаяно състояние посрещат в Русе СНИМКИ

Гледки от красивия дунавски Русе провокираха разнопосочни реакции в обществените мрежи. Граждани споделят фрагменти, които демонстрират съсипия и замърсяване в точки на града.

" Тук съм родена и към този момент не пребивавам от 30 години в Русе, само че всяка година запада този хубав, европейски град ", написа жена. Тя разгласява и кадър, запечатал неприятна панорама. Клони и всевъзможни боклуци се валят по тротоара, а до тях се виждат и празни казани за боклук. Анжела С. не споделя къде е попаднала на обстановката, само че тя се трансформира мотив за тъжна констатация:

" Страшно съм разочарована от ръководството на този град. Тук съм родена и към този момент не пребивавам от 30 години в Русе, само че всяка година запада този хубав, европейски град. Къде отиват парите на жителите от налози за разчистване на града? По- замърсен не съм го виждала! ", твърди Анжела С.

 

Публикацията ѝ среща разнопосочни реакции. Някои жители са склонни да винят организацията на почистването в Русе, само че за други не по-малка е виновността и на русенци. Вижте някои от мненията на локалните:

" Дали е управата или жителите? Контейнери има, но не се употребяват. Май жителите скапват града си, а дали са жители? ", написа Милена М.

  " За да бъде градът ни подобен способстват и недобросъвестните жители. На фотографията също се виждат празните контейнери и разпилените боклуци към тях ", прибавя Пепа З.

" Не са отговорни единствено жителите на Русе! Целият град е в окаяно положение! Ако сметопочистващите компании чистиха по-добре в никакъв случай няма да стане чак такава бедност! ", твърди различен жител.

 Дискусия провокира и положението на един от подлезите в дунавския град.  На споделени фрагменти се вижда опадала мазилка, подкожушена багра и следи от теч. Някои жители опреличават видяното като фон от филм на ужасите, само че за други положението на посоченото оборудване е даже задоволително.

" Този подлез под пероните е хубост спрямо другия пред ЖП гарата. Там може да снимат филми на ужасите. Срамота! ", написа Георги П.

  " Думите са непотребни. И желаят да се развива туризъм!Нито гарите са на равнище,а за влаковете да не приказваме. Там е потресаваща панорама ", прибавя Камелия С.

" Спомням си, едно време, какъв брой доста хора пътуваха с влака и по какъв начин в гарата имаше живот!Чаках с неспокойствие да пътуваме с трен.
Жалко, че всичко е изоставено. Много тъпо ", написа Михаела М.

Снимки: Александър Н., Анжела С.



 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР