Гледката не беше от най-красивите, жената е преживяла инсулт от

...
Гледката не беше от най-красивите, жената е преживяла инсулт от
Коментари Харесай

Проговориха момчетата, помогнали на изпадналата в безпомощно състояние жена ВИДЕО

" Гледката не беше от най-красивите, дамата е претърпяла инсулт от кръста надолу, влачеше се по земята... ", написа в обществената мрежа едно от момчетата, помогнали на безпомощната жена във Варна.

Преди дни Ви разказахме за дамата, която се беше озовала в безпомощно положение на улицата. Благодарение на три момчета от Варна, тя е заведена до дома си. Преди това на мястото е извикана кола за спешна помощ. Медиците я прегледали, само че я оставили на улицата. Действията на Спешна помощ бяха разкритикувани, само че в този момент се оказва, че самата жена е отказала да бъде откарана с колата за спешна помощ в болница.

Мартин Георгиев е един от младежите, помогнали на старата жена. Той написа в обществената мрежа, че гледката, на която са попаднали, не е била от " най-красивите ". Георгиев споделя, че дамата е претърпяла инсулт от кръста надолу, влачела се е по земята, била е боса - единствено по едни чорапи. Той добавя, че екип на Спешна помощ е дошъл на мястото стремително.

" Спешна помощ в действителност нямаше какво да направи, тъй като дамата не искаше да влиза отново в болница ", споделя Мартин.

След прегледа от медиците, момчетата решили да вземат хранителни артикули за старата жена.

" След като отпътуваха ние взехме решение да й вземем нещо за ястие, да има за известно време, също й взехме един стек вода ", написа Георгиев и добавя:

" След като занесохме тези неща предложих да я хвана на ръце и да я пренеса до тях, тъй като нямаше да може самичка да носи работите и да се влачи по земята. Отначало не искаше, само че откакто поговорихме с моите другари с дамата тя сама се съгласи ".

Мартин е споделил и видео, което показва жената, която има потребност от помощ. От фрагментите излиза наяве, че тя обитава непригодно за живеене място.

" Утре идват от Военната болница - сякаш ще ме прегледат ", споделя дамата.

В коментирати под обявата потребителите на Facebook показаха почит към младежите, помогнали на старата жена.

" Момчета, отлично! Уважение и към вашите родители, че са ви възпитали по този начин. Мартине, мемоари имената и на другите момчета. Нека всички да знаят кои сте! И благодаря, че изяснихте питанките по отношение на Спешна помощ. Дано тези, които плюха по нея в предния пост, да прочетат и успокоят дребните си мозъчета. Още един път, момчета, удивлявам ви се! ", написа Валентина.

" Добре е, че още има такива българи! Скоро няма да се затрием ", разяснява Антон Василев.

Вижте видео:



Снимката е илюстративна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР