Главоболието често не е симптом на високо кръвно налягане, а

...
Главоболието често не е симптом на високо кръвно налягане, а
Коментари Харесай

Никога не понижавайте кръвното при главоболие, опасно е

Главоболието постоянно не е признак на високо кръвно налягане, а опитите за намаление на кръвното налягане при болежка водят до нараснал риск от исхемичен инсулт, споделя пред Ukraine 24 лекарят и ефирен водещ Евгений Комаровски.

" Човек се прибира у дома с главоболие. Той си мисли: евентуално имам високо кръвно налягане. После мери налягането, вижда, че е леко нараснало, гълта някакво хапче и сяда да чака да премине. След известно време той се обажда на кола за спешна помощ, колата за спешна помощ му слага инжекция, води го, всичко това стартира да работи, налягането спада, а това усилва риска от исхемичен инсулт ", изяснява лекарят.
Вълшебен сироп, който възвръща защитните сили на организма
Чеснов сироп можете да си извършите вкъщи, оказва помощ при бронхит и кашлица. Рецептата е доста лесна. Когато имунитета спадне, организмът...
Прочети повече
Комаровски акцентира, че високото кръвно налягане няма признаци. То може да възникне от главоболие, само че не и противоположното.

Според експерта най-хубавото нещо, което можете да извършите, когато имате главоболие, е да легнете в хоризонтално състояние и да отидете на доктор на сутринта.

Още от ЗДРАВЕ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР