Главният юрисконсулт на пловдивската община Родопи Борислав Топов оставя сираче

...
Главният юрисконсулт на пловдивската община Родопи Борислав Топов оставя сираче
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Трагедията с ужасяващо загиналия общински юрисконсулт е огромна, оставя сираче малка дъщеричка и...

Главният юрист на пловдивската община Родопи Борислав Топов оставя сираче дребна дъщеричка. 41-годишният мъж, който почина през вчерашния ден при адско меле край Пазарджик, е бил разведен, само че е обожавал детето си, непрестанно е приказвал за него, научи БЛИЦ от близки на жертвата.  Пред БЛИЦ кметът на община Родопи Пламен Спасов сподели, че на следващия ден в 13 часа ще бъде погребението на Топов и ще освободи от работа всички, които желаят да изпратят сътрудника си в последния му път. Вчера в общината е имало сесия на Общински съвет, юрисконсултът не е участвал, не е длъжен да го прави. Не се знае за какво Топов е отивал към Пазарджик, той живее в Пловдив.

Кметът сподели още, че е бил извънредно съзнателен чиновник, Спасов го е заварил в общината преди повече от 16 години, когато е встъпил в първия си мандат. Всички сътрудници на умрелия са в шок от непредвидената покруса.

Както БЛИЦ заяви, Топов се е забил в дърво с автомобила си „ Митсубиши “ и е умрял на място. Ударът е бил толкоз мощен, че колата безусловно се усукала към дървото. Рязали са ламарините, с цел да извадят натрупа. Инцидентът е станал през вчерашния ден, към 16 часа. Вероятните аргументи за кървавата драма са или висока скорост, или отклонение на вниманието.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР