Главният секретар на После Иво Балев по време на кампанията

...
Главният секретар на После Иво Балев по време на кампанията
Коментари Харесай

Преференциална изместимост

Главният секретар на " После " Иво Балев по време на акцията агитираше в друга медия за преференциален избор в интерес на Лиляна Павлова, която с високата си изместимост да избута литературния лъв Александър Йорданов, комуто е време да се залови с записки, фантастика, престъпен екзистенциализъм или обемен кубизъм - каквото му е на сърце.

Лиляна Павлова беше седма в листата на ГЕРБ/СДС, което е цялостен скандал при огромните и безапелационни европейски заслуги на същата! 

Изборите минаха, ГЕРБ завоюва безапелационно, народът елементарни на апартаментарджиите , а през днешния ден Крали Бойко ще ги накаже ритуално - ще понатисне главата на Цветан Цветанов, ще опише някаква алегория за Червената старица, Синята лампичка и Каракачанката на Павлов. 

Преди да се разгласят формалните резултати, има да се броят преференции надали не цяла седмица, само че ние толкоз не можем да чакаме, по тази причина пускаме следизборна пропаганда - хем за въодушевление, хем да насърчим преброителите да броят вярно! 

В следизборната пропаганда включваме и седмата от листата на Българска социалистическа партия Деница Златева - за още повече въодушевление и наслада. И защото в листите на Българска социалистическа партия и ГЕРБ имаше известна синхроничност - седмата от Българска социалистическа партия Деница Златева беше евроминистър в служебния кабинет, преди да пристигна на власт " Борисов 3 ", когато Златева сдаде поста на Павлова, която пък стана седма в евролистата на ГЕРБ. 

Следва агитацийка и - внимавайте в картинката, броячи! 

 
Красотата ще избави Европа
 

Ударихме рамо и дупе

за скъпия наш кандидат,

а Сашо Йорда́нов се цупи,

но - народна власт, брат!

 

Деница е също красива

звезда в европейския байрак.

За нейно положително в вероятност - 

на крайник, о, броячи, на крайник! 

 

Внимавайте в сметките всички,

а Лили и снажната Дени

да литнат кат прелетни птички 

към Брюксел от слънце облени. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР