Главният съдия на предстоящото дерби между ЦСКА и Левски –

...
Главният съдия на предстоящото дерби между ЦСКА и Левски –
Коментари Харесай

Гидженов: Да свиря ЦСКА - Левски е признание и стъпка напред в кариерата ми

Главният арбитър на идното дерби сред ЦСКА и Левски – Радослав Гидженов, даде конференция, дружно с останалите назначени рефери за дуела. 

„ Давид Борбалан следва прецизно насоките от УЕФА и се пробва да ги сведе до всички нас и какво желае УЕФА от съдиите, по какъв начин да отсъждаме обстановките и това ни оказва помощ да вървим напред “, показа Гидженов.

„ За всеки един мач в България да има опцията да свири ЦСКА – Левски е най-голямото самопризнание. Това е стъпка напред в моята кариера. В събота ще дам най-хубавото от себе си и ще се постарая след края на мача да се разясня единствено футболните достолепия, а не съдийските отсъждания “, добави той.

„ В моята глава сега е, че би трябвало да се абстрахирам от всичко, което се написа по медиите. Аз си последвам прецизно разпоредбите на играта, спокоен съм и мисля, че ще се оправя със срещата “, сподели оше реферът.

„ Въпреки че съм едвам на 32 години, аз имам много опит по терените и в България, и в чужбина. Имал съм опция да управлявам срещи пред цялостни терени и това няма да ми повлияе “

„ Върху мен няма безусловно никакъв напън, всеки един мач е под мониторинг на УЕФА, всеки един мач се проучва, получавам противоположна връзка и аз се стремя всеки един мач да се усъвършенствам “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР