Главният прокурор Сотир Цацаров, заместникът му и бъдещ приемник Иван

...
Главният прокурор Сотир Цацаров, заместникът му и бъдещ приемник Иван
Коментари Харесай

Цацаров и Гешев наградиха МВР заради разследването на НАПлийкс

Главният прокурор Сотир Цацаров, заместникът му и предстоящ правоприемник Иван Гешев и вътрешният министър Младен Маринов са наградили проверяващи служители на реда и прокурори, работили по няколко шумни каузи, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата. Служителите на Министерство на вътрешните работи са наградени поради следствието на теча на данни от Национална агенция за приходите, разкриването на двойното ликвидиране в Негован и разрушена незаконна група за телефонни измами в гр. Левски.

" Служебна признателност и наградни ножове получиха отличените магистрати и чиновници ", оповестяват от държавното обвиняване.

Освен необятното медийно отразяване, което получиха, общото сред трите случая е, че следствията по тях не са завършили.

По делото за хакването на Национална агенция за приходите са обвинени трима души – 20-годишният компютърен експерт Кристиян Бойков, шефът на компанията " ТАД-Груп " Иван Тодоров и комерсиалният шеф на дружесвото Георги Янков. Бойков е обвинен в тероризъм посредством компютърно закононарушение, а другите двама – като негови подбудители. В момента единствено Тодоров е в ареста.

Заподозрени за убийството край Негован са двама строителни служащи Пламен Шлапяшки и Георги Ненчев. Двамата са обвинени за убийството на треньора по битка Йордан Атанасов и брачната половинка му Марияна. Телата им бяха открити наоколо до водоем край Негован. Според проверяващите те са били убити за да бъдат ограбени.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР