Главният прокурор Сотир Цацаров се е сезирал по медийна публикация

...
Главният прокурор Сотир Цацаров се е сезирал по медийна публикация
Коментари Харесай

Цацаров разпореди проверка по твърдения на БСП за зам.-министър

Главният прокурор Сотир Цацаров се е сезирал по медийна обява и е разпоредил Софийска градска прокуратура да ревизира изказвания на опозицията за зам.-министъра на превоза Ангел Попов. Това излиза наяве от известие на Прокуратурата.
 
В хода на инспекцията Софийска градска прокуратура ще снеме пояснения от народния представител Георги Свиленски и Ангел Попов - заместник-министър на превоза.
 

Народният представител то Българска социалистическа партия Георги Свиленски твърди, че министър председателят Бойко Борисов е осведомен със сигнал против заместник-министъра, само че не е подхванал никакви дейности.
 
" Преди пет месеца сътрудниците от Националното съдружие на българските превозвачи сезират министър-председателя, че Ангел Попов в качеството му на ръководител на браншова организация в интервала 2012-2014 година си е разрешавал да събира пари от своите сътрудници превозвачи за споразумяване на разрешителни за транспорт на товари ", заяви Свиленски.

" Т ози човек продължава да бъде зам.-министър на превоза ", сподели Свиленски и добави, че от партията ще сезират прокуратурата.
 
От държавното обвиняване декларират, че ще бъде изискана информация от кабинета на министър-председателя дали е постъпвал сигнал от Националното съдружие на българските превозвачи с недоволства против дейности на Ангел Попов. Ще се изиска информация и от Националното съдружие на превозвачите за това изпращали ли са сигнал за дейности на Ангел Попов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР