Главният прокурор Сотир Цацаров коментира опитите на Цветан Василев да

...
Главният прокурор Сотир Цацаров коментира опитите на Цветан Василев да
Коментари Харесай

Цацаров: Цветан Василев е беглец от закона!

Главният прокурор Сотир Цацаров разяснява опитите на Цветан Василев да употребява закона „ Магнитски” в Съединени американски щати и го назова „ дезертьор от закона”.

„ За мен той е само дезертьор от закона. Превел е на адвокатската фирма зад океана 50 000 $, а тя е лобистка ", сподели още Цацаров.

Главният прокурор съобщи, че делото против Живко Мартинов, известно като " Суджук гейт " ще бъде импортирано в края на октомври - началото на ноември. Това ще бъде първото дело в профилирания съд, което ще се гледа по новите ремонти в Наказателно-процесуален кодекс.
Цацаров не скри, че партийна форма на ръководство, каквато скица беше изкарана в Добрич със " Суджук гейт ", същестува и на други места. Той сподели още, че в Добрич пред прокурор и арбитър са пристигнали непринудено още 11 очевидци, с изключение на първичните 7.

Главният прокурор не разяснява проблема за военния цех Дунарит, тъй като до края на тази седмица бил в отпуск и от понеделник ще се занимае с казуса.

Главният прокурор беше в Каварна, където взе участие в откриването на районната прокуратура. Сградата е дадена с решение на Общинския съвет за прилагане от 10 години на ведомството, а ремонтните работи са за 16 000 лв..

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР