Главният прокурор на Република България Иван Гешев проведе работна среща

...
Главният прокурор на Република България Иван Гешев проведе работна среща
Коментари Харесай

Главният прокурор Иван Гешев проведе работна среща с ръководството на АИКБ

Главният прокурор на Република България Иван Гешев организира работна среща с Васил Велев, ръководител на Управителния съвет на Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ), Бертман Ролман, член на Националния съвет, Добрин Иванов, изпълнителен шеф, и Николай Узунов от сдружение, членуващо в асоциацията.
 
От страна на прокуратурата участваха заместител основните прокурори Даниела Машева и Красимира Филипова, и представителят на основния прокурор Сийка Милева.
Проведената среща бе в осъществяване на Меморандум за съгласие и съдействие, подписан сред Прокуратурата на Република България и АИКБ на 12 април 2021 година
 
Документът планува взаимоотношение при създаването и осъществяването на сложни ограничения за попречване, навреме определяне и санкциониране на нарушаванията на нормативните правила във всички области на стопанството. 
 
По време на срещата бяха маркирани ползотворното съдействие сред прокуратурата и асоциацията, както и експертният капацитет на АИКБ в помощ на следствието на закононарушения в области, изискващи характерни познания - финансови и/или енергийни пазари, киберпрестъпления, изпиране на пари, данъчни и имотни измами, непозволено ръководство на боклуци и др.   
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР