Главният прокурор Иван Гешев ще внесе в деловодството на 49-то

...
Главният прокурор Иван Гешев ще внесе в деловодството на 49-то
Коментари Харесай

Черни облаци над ,,Промяната“: До часове Иван Гешев иска имунинета на техен депутат?!

Главният прокурор Иван Гешев ще внесе в деловодството на 49-то Народно заседание искане до ръководителя на Народното събрание Росен Желязков за събаряне на имунитета на народния представител Радостин Василев, научи Соня Колтуклиева от достоверни източници от Съдебната палата, оповестява „ Пик “.
Днес прокурор от Софийска градска прокуратура е дал всички доказателства по аферата „ Христинка Иванова “ в кабинета на основния прокурор. Обвинението е по член 143 от наказателния кодекс “за насила ”, по което се планува до 6 години затвор.
Ако някогашният министър на спорта бъде дипломиран като “длъжностно лице ” сега на осъществяване на действието – 13 юни 2022 година – наказването е от 2 до 10 години затвор, добавя медията.
В деня, когато спортният министър в оставка разгласи отцепването си от “Има подобен народ ”, дружно с петима депутати, Тошко Йорданов огласи на конференция запис от телефонен диалог, в който ясно се чува по какъв начин Радостин Василев притиска Христинка Иванова да напусне Народното събрание, по какъв начин я заплашва, че ще й прати хора, в случай че тя не е съгласна да отстъпи място на идващия в плевенската листа.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР